2-2 mot Fjøra

FKH 2 fortsetter poengfangsten.

FKH 2 sto med ett poeng før ettermiddagens kamp i Norsk Tipping-ligaen mot Fjøra og kunne ved kampslutt innkassere ytterligere ett etter å ha spilt 2-2 på Haugebanen.

Robert Kling sendte FKH-rekruttene i føringen etter kun åtte minutter, og da Kristoffer Velde doblet ledelsen ni minutter ut i andre omgang trodde de fleste fremmøtte at sesongens første trepoenger var et faktum. Dengang ei. Fjøra-redusering i det 59. minutt ble etterfulgt av utligning sju minutter før full tid - hvilket innebar at FKH 2 nok en gang ga bort en tomålsledelse på tampen av et oppgjør.

FKH 2 ligger dermed fortsatt sist i sin avdeling før man tar turen til Bergen og oppgjøret mot Varegg mandag 5. juni.