29.05.11

Gjenopplev høydepunktene fra et av klubbens største øyeblikk.

Datoen var 29. mai. Året var 2011. Og på motsatt banehalvdel sto Molde. Blivende seriemester skulle det vise seg, men akkurat denne maidagen skulle Ole Gunnar Solskjær og hans mannskap få en fotballeksjon de sendt vil glemme.

Festung "Gamlå"

Foran vel 5000 tilskuere feide FK Haugesund moldenserne av banen og etter spill og sjanser å dømme viste ikke lystavla et mål for mye etter 90 minutter. Det kunne fort ha vært det dobbelte.

Alexander Søderlund, Nikola Đurđić, Thomas Sørum ganger to og et selvmål av Pape Pate Diouf besørget målene, men dette var en lagseier med stor L. Per Morten trygg som alltid helt bakerst. Tori bunnsolid på backen og sentralt på midten styrte Anyora og Bangura showet.


Gjenopplev den magiske maidagen for seks år siden i vinduet over.

Mandag er det på ny duket for et oppgjør mot Molde. Nok en gang på eget gress. Og nok en gang skal FK Haugesund - som i serieåpningen mot Vålerenga - levere for historiebøkene.

Billetter

Billetter til mandagens kamp mot Molde kjøper du på nett, eller hos Shell Aksdal, Shell Bygnes, Shell Karmsundsgaten, Shell Knapphus og Macron Store i Haugesund.

Du kan også kjøpe billett på stadion på kampdag. Billettluka åpner tre timer før avspark.

Avspark 19.00. 

Annonse fra Eliteserien: