Akademiet på treningsleir

FKH Akademiet er klare for seks dager i Danmark.

Fredag morgen møttes FK Haugesunds akademispillere på stadion med tungt pakkede kofferter - klare for seks dager med treningsleir i Danmark.

Første etappe gikk siden med buss til Kristiansand, dernest båt til Hirtshals og siden transport den siste strekningen frem til treningsleirens base, Vendsyssel Idrettssenter, i Vrå - nord på Jylland.

Med på treningsleiren som strekker seg frem til onsdag i neste uke finner man foruten spillerne hjemmehørende på FK Haugesund 2 (G19-spillere) også spillerne i henholdsvis G14- og G16-troppene til klubben. 

Innholdsrikt program

Hovedformålet med treningsleiren er å få matchet seg mot danske Superliga-lag i samme aldersklasse og for de ulike lagene venter flere kamper i dagene fremover.

FKH-rekruttene skal møte henholdsvis Hobro IK (lørdag) og AC Horsens (tirsdag).

G16-laget måler krefter med Aalborg Boldklubb (lørdag) og AC Horsens (tirsdag).

For G14-laget til FK Haugesund venter lørdagskamp mot Aalborg Boldklubb og siden kamp mot AC Horsens på tirsdag. For guttene på G14 venter også cupturnering i Vejle på søndagen. Øvrige dager er rene treningsdager for spillerne - med dobbel økt for alle spillere på mandag.

Stort reisefølge

Fra akademiet reiser også leder Søren Lykke, trenerutvikler Klaes Egel Rasmussen, oppmann Nils Arne Lie, keepertrener Tor Martin Hegrenes og de respektive lags trenere- og assistenttrenere.

Spillere og ledere returnerer siden til Haugesund sent onsdag kveld.

Annonse fra Eliteserien: