Bli med og kår årets spiller!

Protid Lervik Ur og klokkedesigner Rune Bruvik gir tradisjonen tro vekk en klokke til årets spiller.

Det har vært en merkelig sesong, men med én hjemmekamp igjen å spille er det ihvertfall greit at noe er ved det normale.

Protid Lervik Ur: Autorisert forhandler. Autorisert verksted.

Protid Lervik Ur og klokkedesigner Rune Bruvik gir nemlig også denne sesongen vekk en eksklusiv klokke til den spilleren som stemmes frem til årets FKH-spiller.

Det er en kåring hvor du er med og avgjør hvem som vinner.

Fem spillere er nominert

I forbindelse med årets siste hjemmekamp - mot seriemester Bodø/Glimt onsdag 9. desember - kan du stemme på en av fem spillere som kandiderer til utmerkelsen som årets spiller sesongen 2020. De fem spillerne er de som gjennom sesongen har fått flest stemmer i kåringene av dagens beste FKH-spiller i løpet av sesongens 14 første hjemmekamper.

De fem spillerne som er med og kjemper om utmerkelsen er:

  • Benjamin Tiedemann
  • Kristoffer Velde
  • Bruno Leite
  • Helge Sandvik
  • Mikkel Desler

Informasjon om hvordan kåringen finner sted kommer nærmere kamptidspunktet.

Norsk klokkedesign 69 grader nord

Årets spiller får klokkemodellen 'BRUVIK SENJA' til en verdi av 17 000,-. 

Designer Rune Bruvik vokste opp med bilturer fra Vestlandet til Vesterålen der hans mor er oppvokst, og det var naturlig for Bruvik å se mot kjente trakter for inspirasjon til en helt ny klokkemodell.

- Nord Norge har en helt magisk natur, og Senja er for meg alt det beste av norsk og nord norsk natur samlet på en øy. I tillegg er Senja en ”underdog” i forhold til mer kjente Lofoten, og det passer BRUVIK  ypperlig som, da vi er et microbrand i ur-bransjen dominerte av kjente store merkevarer, sier Rune Bruvik.

Et lite stykke nord-norsk natur

Den aktuelle klokken gjenspeiler naturen på Senja og produktbeskrivelsen går nærmere i detalj på hvilke elementer som man finner igjen i designet.

Den blå urskive-fargen er hentet med inspirasjon fra den vakre Ørnfjorden med noen av de mest spektakulære fjelltoppene på Senja som omkranser fjorden. Applikerte indikatorer og visere har alle triangulære former, inspirert av de bratte og spisse fjelltoppene som reiser seg over fjorden og havet rundt Senja.

Les mer om BRUVIK SENJA-modellen fra Protid Lervik Ur og designer Rune Bruvik.

Annonse fra Eliteserien: