- Årets viktigste kamp

Jostein Grindhaug har blikket rettet mot Tromsø-kampen på søndag

Spillerne hadde knapt rukket å komme seg i garderoben etter torsdagens Europa League-seier mot Cliftonville FC før Jostein Grindhaug grep ordet og ga klar beskjed til spillerne om at det ikke var rom for å senke skuldrene før det han omtaler som "årets viktigste kamp" mot Tromsø på Haugesund Stadion søndag ettermiddag.

FK Haugesund - Tromsø: kjøp billetter her

To dager før avspark står 'Jos' fortsatt inne for betydningen av kampen.

- Det er en helt avgjørende kamp for oss som på mange måter vil være med å definere om vi kan si oss fornøyd med første halvdel av sesongen eller ikke. Med seier på søndag vil vi ligge fint an i seriespillet, vi vil være videre i cupen og vi har skaffet oss et godt utgangspunkt med tanke på avansement i Europa. Jeg vil si det er sesongens viktigste kamp så langt, sier FKH-treneren før slaget mot Eliteseriens nordligste lag.

FKH Tromsø
FK Haugesund vant 1-0 hjemme mot Tromsø sist sesong. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

Restitusjonstrening fredag ettermiddag

FKH-spillerne returnerte til Haugesund fredag formiddag og etter lunsj på stadion venter siden restitusjonstrening fredag ettermiddag. Alt for å komprimere kampforberedelsene best mulig inn mot søndagens oppgjør.

Siden venter en treningsøkt på lørdag før spillerne på ny er klare til dyst.

Billetter

Billetter til "årets viktigste kamp" kjøper du ved å trykke på banneret nedenunder.

Banner

Du kan også kjøpe billetter hos Shell i Karmsundsgaten og hos Macron Store.

Sesongkorttilbud

Søndagens oppgjør blir også det første der du kan benytte deg av sommerens sesongkorttilbud. Kjøper du sesongkort innen 31. juli kan du ta med deg et barn gratis på kamp ut sesongen. Øvrige sesongkort kommer også med justerte priser for resten av sesongen. Les mer om det nye sesongkorttilbudet og de nye prisene her.

Annonse fra Eliteserien: