Bli en del av Maakeveggen på stadion

Nå kan du støtte FK Haugesund og få navnet ditt på ‘Maakeveggen’.

En plass på ‘Maakeveggen’ koster 1000 kroner for privatpersoner og 5000 kroner for bedrifter.

Du kan bestille på to måter:

1. Bruk Vipps-nummer 597411 hvis du ønsker å kjøpe en plass på ‘Maakeveggen’ og presisér i meldingsfeltet hvilket navn du vil ha på mursteinen og i hvilken inngang du ønsker at navnet ditt skal henge.

2. Du kan også bestille ved å betale til FK Haugesunds kontonummer 35206175743 og skrive navnet du vil ha på mursteinen og - ønsket plassering på stadion i meldingsfeltet.

Dette er Maakeveggen

Koronakrisen har bekreftet én ting. Engasjement for FK Haugesund på Haugalandet er enormt. Fra Skudenes i sør til Bremnes i nord har det kommet støtteerklæringer, innspill, idéer og forslag i store mengder til klubben - og er det noe de siste månedene har fortalt oss er det at FK Haugesund betyr mye for mange. Og at hver og en supporter betyr mye for FK Haugesund.

Nå lanserer vi ‘Maakeveggen’ – et sterkt og robust symbol på kjærligheten til Haugalandets flaggskip på fotballfronten. I gode og dårlige tider.

Monument for ettertiden

Haugalandet har alltid vært kjent for å få mye ut av lite. Så også FK Haugesund. Takket være supportere, partnere og andre bidragsytere har vi alltid kommet oss gjennom tøffe tider – helt i regionens ånd – og vi skal gjøre det igjen.

- Denne sesongen blir trolig den mest spesielle vår generasjon vil oppleve og noe det vil bli snakket om lenge. Derfor ønsker vi å få på plass et permanent monument som en påminnelse om akkurat denne perioden når vi siden vender tilbake til livet slik vi kjente det før virus, nedstengning og de vanskelige tidene for fotballen, sier daglig leder John Harald Log.

Kjøp en murstein med navnet ditt på

‘Maakeveggen’ er din anledning til å sette et permanent avtrykk etter deg på stadion. Som FK Haugesund-supporter. I koronakrisen.

Når du kjøper en «murstein» på ‘Maakeveggen’ bestemmer du også i hvilken inngang navnet ditt vil være en synlig påminnelse om støtten og kjærligheten du ga til FK Haugesund da klubben trengte det som mest.

Om fem år samles siden alle de ulike veggene rundt omkring på stadion til en stor, felles montasje. ‘Maakeveggen’ vil da stå igjen som et evig minne om de omskiftelige tidene verden, Norge, Haugalandet og FK Haugesund akkurat nå er inne i – og kanskje mest av alt; som en påminnelse om hvordan vi med din hjelp la koronakrisen bak oss og kom oss videre.

Stadionkart 2020

Stadionkart for Haugesund Stadion. Inngangene er markert med lyseblå tekst.

Spørsmål og informasjon

Du kan også kontakte oss på mail dersom du ønsker mer informasjon eller har spørsmål til hvordan du kjøper deg plass på Maakeveggen.

#SammenErViSterke

Annonse fra Eliteserien: