Bli med på FKHs filmkonkurranse!

Andrea inviterer alle 6-klassinger til å lage film.

Dette er Andrea. Hun jobber i FK Haugesund og nå ønsker hun hjelp fra alle 6. klassingene i distriktet. Til å lage film!

Vi i FK Haugesund skal være best på fotball i regionen og det sportslige skal alltid stå i sentrum. Vi elsker som kjent fotball, men vi elsker også regionen vår og alt den har å by på. Det er her vi hører hjemme og FK Haugesunds tilhørighet til regionen er viktig. For FK Haugesund. Og for regionen. 

Nå inviterer Andrea og resten av FK Haugesund alle 6. klassinger på Haugalandet og i Sunnhordland til å prøve seg som filmskapere. Basert på våre grunnverdier.

Våre fire grunnverdier

Vi er folkelige – vi er jordnære, med beina godt plantet på bakken. Hos oss skal alle kunne være seg selv uten å gjøre seg til.

Vi er inkluderende – Alle er velkomne på fotballkamp og alle er velkomne i regionen vår. Uansett hvem du er vil vi si til deg; du er god til noe. Du kan nå hvor du vil. Vi vil inspirere alle til å nå dit de vil.

Vi er entusiastiske – vi er sultne og ivrige på suksess. Våre spillere og ansatte har et brennende engasjement for det vi driver med, og vi ønsker hele tiden å begeistre våre tilhengere. Vi lar oss rive med, men vi vet at suksess og begeistring er et resultat av hardt arbeid.

Vi er fremtidsrettet – regionen vår endrer seg hele tiden, og det ønsker vi å bidra positivt til. Vi ser hele tiden etter nye muligheter. Vi setter oss aldri ned og er fornøyde, vi jobber hele tiden for å forbedre oss.

Vil få barn til å reflektere

Hva betyr det å være folkelig, inkluderende, entusiastisk og fremtidsrettet for deg/dere? Alle disse verdiene kan tolkes forskjellig fra person til person. Barna er vår fremtid, og deres vaner påvirker alle de møter på sin vei igjennom livet.

Vi ønsker å engasjere barna til å være inkluderende, folkelige, entusiastiske og fremtidsrettet, på lik linje med oss. Konkurransen skal bidra til å sette vennlighet og medmenneskelighet i fokus. 

Retningslinjer

Reglene for konkurransen er enkle.

·         Påmelding på mail til Andrea innen onsdag 11. januar.

·         Lag en film som inneholder én eller flere av verdiene til FK Haugesund.

·         Hvordan tolker dere disse begrepene, og hvordan bruker dere de i hverdagen?

·         Filmen skal maks vare i fire minutter.

·         Det er viktig at alle blir inkludert, og at det gjøres så rettferdig som mulig. Alle kan bidra på sin måte! Eks: skuespillere, idé, manus, kameramann, regi, rekvisita ansvarlig, kostymeansvarlig, lysansvarlig, lydansvarlig, klipper og prosjektleder.

·         Det gjelder å være kreativ. Lærer har lov til å bidra for å hjelpe med struktur – og oppgavedeling, men det er elevene som skal drive prosjektet.

·         Det går helt fint å bruke mobil/iPad-kamera eller lignende. Ta det dere har.

·         Det er viktig at foreldrene til elevene som vises i filmen er underforstått at dette kommer på TVH/Hnytt/Karmøynytt. Underskrift fra foreldre er påbudt slik at ingen misforståelser oppstår.

·         Filmene blir vurdert slik: 50% av stemmene får dere gjennom avstemning på hnytt.no og de resterende 50% av stemmene er det en jury bestående av fotballspillere og andre kjente ansikter som bestemmer.

·         Frist for innlevering av film og svar på spørsmål er fredag 28.04.2017. 

Så langt har vi fått mange påmeldinger fra Sunnhordland, men vi ønsker også flere deltakere fra Vindafjord, Haugesund, Tysvær og de øvrige kommunene.

 Snurr film!

Annonse fra Eliteserien: