Blinkskudd fra en magisk søndag

Spektakulær avslutning på vårsesongen.

Fotball er best på stadion! Bare spør de som la søndagsettermiddagen til FK Haugesund for å støtte laget i en av FKH-historiens mest spektakulære snuoperasjoner. Fra frustrasjon, fortvilelse og sinne til håp, jubel og eufori i løpet av 90 minutter. Fra 0-2 til 4-2 i løpet av en omgang. Søndagens oppløsning på vårsesongen hadde absolutt alt - og litt til - av det som gjør livet verdt å leve for trenere, spillere og supportere.

Se blinkskudd fra seieren mot Sandefjord, tatt av fotograf Kjell Bua, i galleriet over.

Treningskamp mot Brann

Nå tar spillerne en velfortjent ferie før de møtes igjen på treningsfeltet i midten av neste uke. Da starter forberedelsene til en høstsesong som tegner å bli like spennende som den er viktig.

Som et ledd i oppkjøringen til at Eliteserien starter opp igjen i begynnelsen av august møter FK Haugesund serieleder Brann til treningskamp på Haugesund Stadion søndag 29. juli. Orker du ikke vente til august med å se Christian Grindheim og Co. i aksjon igjen kan du med andre ord korte ned ventetiden med å legge den aktuelle søndagen til Macron-tribunen på Haugesund Stadion.

Pris; 100,- for voksne og 50,- for barn. Billetter til treningskampen kjøper du her.

Vålerenga venter i første hjemmekamp

Du kan også kjøpe billetter til høstsesongens første hjemmekamp i Eliteserien. Mandag 13. august kommer Vålerenga til sildabyen. De har vi slått før - senest på en fantastisk fotballkveld i fjor da Frederik Gytkjær gjorde 3-2 i kampens aller siste minutter.

Billetter til FK Haugesund - Vålerenga kjøper du her.

Annonse fra Eliteserien: