Blir første kadett i FK Haugesund

Vi er på jakt etter kadetter, det vil si både store og små bedrifter på Haugalandet som ønsker å bli med på laget for å styrke region. Espeland Hårdesign går i spissen og oppfordrer andre bedrifter til å bli med!

Selv om Espeland og kollegaene hans har hatt sesongkort helt siden begynnelsen var det ekstra spennende da han i høst hørte om den nye partnerpakken laget spesielt for små og mellomstore bedrifter.

- Denne partnerpakken passer glimrende for en bedrift som oss. Vi ønsker å være med i FK Haugesund og synes dette er veldig kjekt. Det er viktig at regionen bidrar til at Haugesund har et lag i Eliteserien, forteller Espeland.

Espeland presiserer at denne sponsorpakken kan passe svært godt til de mange små og mellomstore bedriftene i byen. Han har en klar oppfordring til bedriftsledere:

- Vær med på laget du også! Dersom så mange som mulig velger å kjøpe Kadett-pakken kan vi få FKH til å nå nye høyder og få mer entusiasme i klubben. Vi ønsker mer trykk på stadion – og da må folk komme seg opp av godstolen hjemme, forteller han.

Kadett

Frisørsalong med røttene i Haugesund sentrum

Espeland Hårdesign har holdt til i Strandgata i tre generasjoner, og ble etablert av John Barnars bestefar i 1924, da som ren barbersalong. I dag arbeider salongen med kunder i alle aldre, damer som menn. 

Salongen er kjent for sin gode service og miljø, kunnskap og ikke minst et brennende ønske om alltid å være først innen mote og samtidig se hele kunden. Derfor er det viktig for oss å stadig utvikle oss videre innen hele det flotte faget vårt.  Espeland Hårdesign er i dag Haugesunds eldste og største frisørsalong.

-  Som samarbeidspartner føler vi oss enda stoltere av laget. For oss er FKH flaggskipet i byen – når FKH gjør det bra, smitter entusiasmen over i dagliglivet her i regionen, forteller Espeland.

Bli en del av FK Haugesund du også

Kunne du og din bedrift tenke deg å bli med på laget?

Klikk her for å lese mer om Kadett-pakken i vårt nye partnerprogram. 

 

Annonse fra Eliteserien: