Blir styrmenn i FKH

Westcon Løfteteknikk fortsetter som samarbeidspartner.

Oppsøker man maritime kilder får man vite at en Styrmann defineres som "en dekksoffiser på handels- og passasjerskip". I FK Haugesunds nye partnerprogram opererer man dog med en litt videre forståelse som også finner plass til en analogi til fotballverdenen.

"Som styrmann har du ansvar for navigasjonen av skipet. Du sørger for at kampplanen er klar før kampen sparkes i gang". 

Uansett hvilken definisjon man foretrekker passer begge to utmerket på Westcon Løfteteknikk. Den sakkyndige Haugesundsbedriften innen kran og løft har hovedkontoret sitt på Hasseløy og har gjennom mange år samarbeidet tett med både maritime næringer og med byens beste fotballag.

Westcon Løfteteknikk: landets største aktør på sitt fagområde

En bekreftelse på sistnevnte fikk vi nylig da Westcon Løfteteknikk inngikk en samarbeidsavtale for 2019 som gjør virksomheten til 'Styrmann' i FK Haugesunds nye partnerprogram for kommende sesong.  

- Vi er en veldig stolt sponsor

Økonomileder Gro Cecilie Hansen forklarer hvorfor et allerede langt og fruktbart samarbeid videreføres i 2019. 

- Vi har alltid vært en veldig stolt sponsor av FKH. For oss er det viktig med et eliteserielag i Haugesund og at det lokale næringsliv er med og støtter opp. Både i gode og dårlige tider. Det er motiverende for hele regionen når FK Haugesund gjør det bra.

Hansen trekker frem flere momenter som gjør det viktig for Westcon Løfteteknikk å støtte FK Haugesund.

- FKH gjør en veldig god og viktig jobb også utenfor banen med tanke på det samfunnsansvaret man tar gjennom Gatefotball og Ungjobb-prosjektet. Klubben går foran som et godt forbilde for hele regionen og dette arbeidet støtter vi selvsagt helhjertet opp om, forteller Hansen.

Felles jubileum

Som FK Haugesund feirer også Westcon Løfteteknikk sitt 25 års-jubileum i år og de gjør det som Norges ledende leverandør av produkter og tjenester i sin bransje. Selv om selskapet i dag også har avdelinger andre steder i landet er den lokale forankringen og patriotismen fortsatt like sterk som ved oppstarten i 1993 og begreper som "tilhørighet" og "identitet" har derfor en sentral plass i jubilantens forhold til FK Haugesund.

- Når man vokser opp i en by blir fotballaget gjerne en del av identiteten og tilhørigheten din når du skal videre ut i verden. Slik er det over alt. Her i Haugesund er det jo gjerne slik at byen først og fremst er kjent for filmfestival, jazz og FKH. Vi blir sett på som region hvor kultur- og idrett står sterkt og det skal vi være stolte av.

Nytt partnerprogram

Til 2019-sesongen har FK Haugesund lansert et helt nytt partnerprogram. Det åpner i større grad for at både små og store virksomheter kan bidra som støttespillere til toppfotballsatsingen og gir den enkelte virksomhet større fleksibilitet når det kommer til innhold og omfang på samarbeidet.

Fra den minste og rimeligste partnerpakken "Kadett" via "Lettmatros", "Matros", Båtsmann", "Styrmann", "Overstyrmann" og helt opp til den største og mest omfattende "Skipsfører"-pakken er det en stor spennvidde som tar høyde for at foretak i alle størrelser kan bli med og dele drømmen til FK Haugesund.

- Vi synes det nye partnerprogrammet virker spennende. Ikke minst fordi det inviterer inn både små og store virksomheter og gir en større bredde og et større mangfold av samarbeidspartnere, sier Gro Cecilie Hansen før hun entusiastisk legger lista for kommende sesong.

- I 2019 tar vi medalje!

Les mer om Styrmann-partner Westcon Løfteteknikk her.

Annonse fra Eliteserien: