Blir trenerutvikler

Klaes Egel Rasmussen får nye rolle i FKH Akademiet.

FK Haugesund styrker arbeidet i FKH Akademiet med en ny stilling som trenerutvikler. Mannen som får i oppgave å jobbe med trenerutvikling, såvel internt som eksternt, er Klaes Egel Rasmussen som dermed går fra å være G14-trener og ansvarlig for arbeidet med "FKH Samarbeid" - FKH Akademiets omfattende arbeid ut mot samarbeidsklubbene i regionen - og over i en ny rolle.

Stilling ledig: FKH Akademiet søker trener- og spillerutvikler

34-åringen har hatt hovedansvaret med å utvikle samarbeidet som FK Haugesunds akademi har ut mot klubbene på Haugalandet, Ryfylke og i Sunnhordland.

- Det blir en ny rolle og en ny målgruppe, men trenerfaget som ligger i bunnen er jo det samme. Oppgaven som G14-trener og ansvarlig for "FKH Samarbeid" har vært veldig interessant og inspirerende, men nå er jeg veldig motivert for å ta fatt på oppgaven som akademiets nye trenerutvikler, sier Egel Rasmussen.

Klaes Egel Rasmussen kom til FK Haugesund i mai i fjor fra danske Holbæk Bold- og Idrætsforening hvor han på det tidspunktet var ansatt som talentkoordinator og U17-trener. 

Bedre utviklingsmiljø

Den nye stillingen til Egel Rasmussen innebærer ytterligere styrking av arbeidet med å skape et enda bedre utviklingsmiljø for spillere og trenere i både FKH Akademiet og regionen - og foruten å jobbe med trenerne i klubbens eget akademi kommer Klaes Egel Rasmussen også i fortsettelsen til å bidra på treningsfeltet til FKH Akademiet.

Med Egel Rasmussen i ny rolle søker FK Haugesund danskens erstatter som klubbens G14-trener/ansvarlig for "FKH Samarbeid".

Utlysningen av denne stillingen finner du her.

 
Annonse fra Eliteserien: