Byens bakestue forlenger

Svein Arne Aksland og hans bakerkorps har forventninger til FK Haugesund i 2017.

Naturbakst, på folkemunne bare kalt "byens bakestue", har vært en del av FKH-familien siden 2013 og forlenget nylig samarbeidet med to nye år.

Familiebedriften har gått i generasjoner helt siden 1901 og 4. generasjon bakere/konditor synes det er viktig å være en samarbeidspartner til byens Eliteserielag.

- Det er klart vi ønsker å samarbeide med FKH og tanken er at vi i fellesskap gjør hverandre gode gjennom samarbeidet, sier daglig leder Svein Arne Aksland. 

Spennende fotballår i vente 

Fotballinteressen i Naturbakst er stor og forventningene til fotballåret 2017 er voksende blant de ansatte i bakeriet og konditoriet.

Samarbeidet med FKH er basert på at vi gjør hverandre gode.

— Svein Arne Aksland

- Jeg synes det ser veldig bra ut per dags dato. Vi har fått inn noen veldig spennende spillere - deriblant noen riktig store profiler - og i Eirik Horneland har vi en sulten trener som virker å ha veldig god kontroll på det han holder på med. Det skal bli veldig spennende å se om man klarer å leve opp til forventningene, sier Aksland som alltid har en optimistisk tilnærming til FK Haugesunds kamper.

Leverer wienerbrød på kampdag

Forlengelsen av samarbeidet innebærer blant annet at Naturbakst forblir "hoffleverandør" av bakervarer til Haugesund Stadion under FK Haugesunds hjemmekamper de neste to årene.

Det er noe sultne gjester på kampdag garantert setter pris på.

Les mer om Naturbakst.

Annonse fra Eliteserien: