Canon støtter FK Haugesund

- Gjør det fordi vi tror på arbeidet som gjøres i klubben.

Av og til serveres det lissepasninger også utenfor fotballbanen. Som da Canon Norge nylig var på besøk på Haugesund Stadion og fikk en innføring i hvordan FK Haugesund tenker omkring drift og utvikling. I etterkant av besøket bestemte nemlig leverandøren av kameraer og skrivere seg for å bidra økonomisk til arbeidet som legges ned i klubben.

Det var etter et møte mellom Canons Managing Director Erik Mikalsen og sportssjef Jostein Grindhaug at idéen om å gi 100 000,- kroner til FK Haugesund oppsto.

- Jeg hadde en god prat med Jostein Grindhaug og ble veldig begeistret over å høre hvordan klubben tenker på en lang rekke områder samt betydningen den spiller lokalt her på Haugalandet. I etterkant av møtet følte jeg veldig på at vi ønsket å bidra til det gode arbeidet som gjøres,  sier Mikalsen.

Assist med assist

Kontakten inn mot FK Haugesund kom til ved hjelp av FKH-sponsoren Assist.

Assist ble kåret til årets Canon-forhandler i Norge i fjor og har bidratt til å styrke Canons posisjon i regionen. Møtet som skulle resultere i Canons økonomiske bidrag ble til på initiativ fra den lokale leverandøren av print- og digitale løsninger. 

- Det er en kjent sak at FK Haugesund har økonomiske utfordringer så vi trakk i noen tråder og fikk til et møte, sier Assists daglige leder James Persson.

Assist utvidet selv nylig engasjementet sitt i FK Haugesund til å bli Gullmåke-sponsor - og da for hele fem år fremover - og har aldri lagt skjul på at det er særs opptatt av FK Haugesunds ve og vel.  

- Derfor er det utrolig kjekt å bidra til at en ny aktør kommer på banen og bidrar til klubben. Canon viser med dette at de ønsker å gi noe tilbake til en idé og et arbeid som de tror på. Dette er helt i tråd med vårt eget motto om at "kan du - så skal du" og det er bare å håpe at flere aktører føler på det samme ønsket om å bidra til at FK Haugesund forblir et lag i toppen av norsk fotball, sier Persson.

- Fantastisk boost

Kommersiell leder i FK Haugesund, Rasmus Cabaleiro, legger ikke skjul på at initiativet og støtten fra Canon blir satt enormt stor pris på av klubben.

- Vanligvis inngår det masse gjenytelser i forbindelse med et slikt beløp, men Canon har ikke bedt om noe som helst til gjengjeld i dette tilfellet. Beløpet kommer fordi man tror på det vi holder på med. Det er en fantastisk boost å få i krevende tider. Også hjelper det selvsagt å ha gode samarbeidspartnere som Assist som er med og spiller oss gode og bidrar til slike avtaler, avslutter Cabaleiro.

Les mer om Canon og Assist.

Annonse fra Eliteserien: