Dagens cup-tropp

Vi er på vei til Ullevål. Via Stavanger.

2017 markerer 10-års jubileum for cupfinalen på Ullevål i 2007 og Eirik Horneland, den gang kaptein – nå hovedtrener i FK Haugesund, har aldri lagt skjul på at klubben også i år har ambisjoner om å gå hele veien frem til finalen i norgesmesterskapet.

Torsdagens spillertropp

Første etappe på veien mot Ullevål og cupfinalen 3. desember spilles torsdag kveld – mot FK Vidar på Lassa Gress i Stavanger. Til oppgjøret mot rødtrøyene som til daglig er hjemmehørende i PostNord-ligaens avdeling 2 (nivå tre i seriesystemet) har Horneland tatt ut følgende spillere:

Helge Sandvik

Per Kristian Bråtveit

Kristoffer Haraldseid

Sverre Bjørkkjær

Bruno Soares

Tor Arne Andreassen

Fredrik Pallesen Knudsen

Alexander Stølås

Filip Kiss

Bruno Leite

Sondre Tronstad

Johnny Buduson

Robert Kling

Haris Hajradinović

Erik Huseklepp

Frederik Gytkjær

Ibrahim Shuaibu

Liban Abdi

Har møttes tidligere

26. januar møttes kveldens to lag i det som for FK Haugesund var sesongens første oppkjøringskamp – og det var Stavanger-laget som trakk det lengste strået med 2-1 seier i Storhall Karmøy. Erik Huseklepp tegnet seg for sitt første mål i FKH-drakten den januarkvelden.

Tilbake i 2014 møttes lagene også den gang i norgesmesterskapet – og som i kveld ble oppgjøret også da spilt på Lassa Stadion – og FK Haugesund avanserte videre etter at David Myrestam ble matchvinner i et oppgjør som til slutt endte 3-2. Martin Bjørnbak og Alexander Stølås øvrige målscorere for FK Haugesund.

Kveldens kamp har avspark klokken 18.00 og kan sees på Hnytts nettsider.

Annonse fra Eliteserien: