Eliteserien Fantasy 2018

Eliteserien Fantasy 2018 er nå live!

Fjoråets Eliteserien Fantasy ble en kanonsuksess med over 70 000 registrerte deltakere. I 2018 forventer vi enda flere Fantasy-managere.

Fantasy Eliteserien: logg deg inn og registrer laget ditt

Nytt av året er selvsagt at de nyopprykkede lagene Bodø/Glimt, Start og Ranheim er med og dessuten lanseres det en del nye såkalte chips som kan gi deg ekstrapoeng.

Parkér bussen i 2018

Chips gjør at man kan sanke flere bonuspoeng gjennom sesongen i 2018 enn foregående år og årets utgave av Eliteserien Fantasy åpner for at man kan sanke ekstra poeng på følgende måter:

  • "To kapteiner" som gir doble poeng på kaptein OG visekaptein i en selvvalgt runde.
  • "Parkere bussen" som gir doble poeng på alle forsvarsspillere i en selvvalgt runde.
  • "Spissrush" som gir doble poeng på alle spisser i en selvvalgt runde.


La Kjetil Rekdal og Bernt Hulsker forklare deg de nye bonuspoengene.

Hva er Fantasy?

Eliteserien Fantasy er et interaktivt spill der man velger sitt eget lag bestående av spillere fra den norske Eliteserien. Laget består av 15 spillere (to keepere, fem forsvarsspillere, fem midtbanespillere og tre angripere) – og man kan konkurrere i ligaer med venner, kolleger, familie og andre norske fotballfans om å samle flest mulig poeng gjennom sesongen.

Eliteserien Fantasy: Registrer laget ditt her

Laget kan ikke inneholde mer enn tre spillere fra samme Eliteserie-lag og du får 100 fiktive millioner kroner å boltre deg med når du skal sette sammen laget ditt. 

Lag din egen liga 

Det fine med Eliteserien Fantasy er at man også kan konkurrere mot venner, familie og kollegaer. Hva med å lage deres egen liga for en gang for alle å fastslå hvem i familien, omgangskretsen eller på jobben som kan mest om fotball?

Spørsmål? Du finner trolig svaret her.

Savner du Joakim Våge Nilsen i spillet? Rolig. "Jokke" blir snart tilgjengelig for registrering på ditt lag.

Det er Norsk Toppfotball, Discovery og VG som sammen står bak Fantasy Eliteserien.

Annonse fra Eliteserien: