Endelig i startoppstillingen

Pascal Gregor har ventet tålmodig på muligheten.

Det hører med til sjeldenhetene at Jostein Grindhaug snakker veldig varmt om enkeltspillere, men Pascal Gregor har høstet godord fra FKH-treneren etter både treningskampen mot Vejle og oppgjøret mot Molde på Aker Stadion.

FK Haugesund - Strømsgodset: kjøp billetter til søndagens kamp

Den raske og ballsikre midtstopperen var søndag endelig i startoppstillingen etter å ha ventet tålmodig på muligheten siden ankomsten til Haugesund i begynnelsen av august.

- Det var deilig å endelig få spilletid. Jeg har ventet lenge synes jeg, men det var deilig å endelig få det, sier 25-åringen som signerte for FK Haugesund samme kveld som vi slo ut Sturm Graz i sommerens Europa League-kvalifisering.

Gjør enkel research

Som relativt fersk spiller i Eliteserien er kjennskapen til nye klubbnavn som Molde og Strømsgodset relativt begrenset, men Gregor innrømmer at han i tillegg til gjennomgangen trenerne har i plenum av kommende motstander også gjør litt egen og enkel research før et møte i Eliteserien. Så også før søndagens motstander Strømsgodset.


Se intervjuet med Pascal Gregor.

Billetter

Billetter til søndagens oppgjør mot Strømsgodset på Haugesund Stadion kjøper du på nett ved å klikke på banneret nedenunder.

Banner

Du kan også kjøpe billetter hos Shell i Karmsundsgaten og hos Macron Store.

Til oppgjøret mot Strømgsodset selger vi også en egen pre match-treningsbillett myntet på barn mellom 9 og 13 år.

Les mer om billetten som gir en egen FKH-trening i forkant av kampen med på kjøpet.

Annonse fra Eliteserien: