Falkeid klare for ny sesong på stadion

Idrettslaget fra Tysværvåg blir sentrale på kampdag også i 2019.

FK Haugesund ble nylig kåret til Eliteseriens fjerde beste kamparrangør inneværende sesong. Mye av grunnen til at vi hevder oss i møte med langt mer ressurssterke klubber er den innsatsen våre dedikerte frivillige og samarbeidspartnere legger ned på kampdag. 

De 15 hjemmekampene på Haugesund Stadion plasserer seg hvert år på listen over Haugalandets 16 største arrangementer og innsatsen fra frivillige og andre bidragsytere er av helt avgjørende betydning for at kampdagsgjennomføringen skal løpe mest mulig smertefritt. 

Blant de som har bidratt i inneværende sesong er Falkeid IL som med Narve Susort og Anne Lise Waage i spissen har levert et stort stykke arbeid på mange områder i regi av de frivillige fra idrettslaget i Tysværvåg.  

Uvurderlig innsats

Før sesongen 2018 inngikk FK Haugesund og Falkeid IL en samarbeidsavtale som innebar leveranse av en lang rekke tjenester på kampdag og dette samarbeidet videreføres nå også i 2019. 

Arrangementsansvarlig i FK Haugesund, Tina Røvær, var meget godt fornøyd da hun og Falkeids daglige leder Mikael Myklebust nylig ga hverandre hånden på at samarbeidet også skal videreføres kommende sesong.

- Vi er kjempefornøyd med jobben Falkeid legger ned på kampdag og er veldig glade for at de trår til også i 2019. Norges Fotballforbund ga oss nylig veldig gode tilbakemeldinger på gjennomføringen av hjemmekampene denne sesongen, og det er mye takket være innsatsen som Falkeid IL har lagt ned gjennom året som har gått. 

Sikter enda høyere i 2019

FK Haugesunds arrangementssjef sikter på å gjøre kampdagsopplevelsen enda bedre for de besøkende kommende sesong.

- Vi jobber hele tiden med å utvikle og forbedre oss og helt fornøyd med kampdagskåringen til Norges Fotballforbund blir vi ikke før vi troner helt øverst. Vi legger lista høyt, men sammen med IL Falkeid og de øvrige dugnadsarbeiderne på kampdag har vi bygget et veldig sterkt og gjennomføringsdyktig team som står klare til å gyve løs på fotballåret 2019.

Annonse fra Eliteserien: