FKH og Phonero inngår unik avtale

Snart lanseres et eget FKH-abonnement.

FK Haugesund og Phonero inngikk nylig en samarbeidsavtale som innebærer at teleselskapet skal levere telefoniløsninger til FK Haugesund. Som en del av samarbeidet inngikk man også en rammeavtale for levering av telefonitjenester til FK Haugesunds medlemmer og samarbeidspartnere.

Rammeavtalen innebærer at FK Haugesund vil kunne tilby et eget 'FKH-abonnement' til samarbeidspartnere, klubbmedlemmer og privatpersoner til svært fordelaktige priser, og selv få et økonomisk kick back på abonnementene som tegnes.

Unik avtale

Phoneros regionssjef Fredrik Hjaltalin kunne i forbindelse med inngåelsen av avtalen fortelle at det var naturlig å se i retning av FK Haugesund når selskapet nå intensiverte arbeidet med å sikre seg større markedsandeler i regionen.

- FKH klinger bra ut mot Haugalandet og når vi ønsker å være en seriøs utfordrer til vår største konkurrent i distriktet så vi på muligheten for å få utnyttet synergiene som ligger i samarbeidet. Vi kan tilby svært konkurransedyktige bedriftsabonnement fra 4GB og oppover samtidig som det kaster av seg sponsormidler tilbake til FK Haugesund når man tegner Phonero-abonnement.

Regionsjef Fredrik Hjaltalin og bedriftsrådgiver Michael Nedrebø kjenner ikke til at det er inngått tilsvarende samarbeidsavtaler mellom et telefoniselskap og en fotballklubb tidligere. 

- Dette er en unik satsing for oss i Phonero og vi kjenner ikke til at det har blitt gjort tidligere. Det er i hvert fall en unik avtale om vi ser til Vestlandet, forteller Phonero-duoen.

Snart lansering

Kommersiell leder i FK Haugesund, Rasmus Cabaleiro, ser store muligheter i samarbeidet med Phonero.

- Vi ser veldig frem til å lansere FKH-abonnementet. Det vil være det mest konkurransedyktige mobiltilbudet du finner fra 4GB og oppover og vi tror det vil vise seg svært attraktivt for både samarbeidspartnere i bedriftsmarkedet samt for medlemmer og FKH-supportere. At klubben også tilgodeses med penger for hvert av abonnementene som tegnes håper vi er en ekstra gulrot for alle som ønsker å støtte FK Haugesund der ute.  

Phonero, som er en del av Telia-konsernet, ble stiftet i 2008 og har foruten hovedkontor i Kristiansand også regionkontorer i Stavanger, Oslo, Bergen og Trondheim. På Haugalandet har man fem rådgivere som følger opp kunder lokalt og selskapet har spesialisert seg på å levere telefoniløsninger til bedrifter og offentlig sektor. På kundelisten står blant andre Forsvaret og Politietaten. 

FKH-abonnementet lanseres i desember.

Annonse fra Eliteserien: