FKH på turné i distriktet

Seks onsdager på rad har FKH arrangert utviklingsforum rundt omkring på Haugalandet og Sunnhordland.

På hvert av tiltakene denne våren har FK Haugesund stilt med tre eller fire trenere på de ulike tiltakene.

I denne perioden har barn, gutter og jenter, i alderen 8-9 år fått være med på treningene. Hovedfokuset har vært stasjonsarbeid med ulike tekniske øvelser, spill og scoringstrening. Antall spillere har variert fra 140 til 40 på hver økt. Litt av formålet har også vært å vise at vi kan trene mange spillere på samme bane; på tvers av lag og års trinn.

Trenerutvikling

Utviklingsforumet er først og fremst et trenertiltak. Trenerne var aktivt med som instruktører på økta sammen med trenerne fra FKH. Når økta var ferdig gjennomførte vi en liten time med oppsummering og teori. Dette til sammen gav Barnefotballkvelden som kompetanse. Engasjementet til trenerne har vært meget bra i alle sonene.

På de siste seks onsdagene har FK Haugesund besøkt Sør- Karmøy, Nord-Karmøy, Haugesund, Tysvær, Vindafjord og Sunnhordland. Til sammen har ca. 400 spillere og over 100 trenere vært med på opplegget. FK Haugesund ønsker spesielt å takke de klubbene som sto for vertskap under disse samlingene.

Nye tiltak i august

Til høsten er ambisjonen å komme enda mer ut. I slutten av august ønsker vi å trene spillere i alderen 10-11 år. Informasjon og påmeldingsskjema til nytt utviklingsforum blir sendt til klubber i midten av juni og vi håper flest mulig benytter seg av denne muligheten til å bli litt bedre i hverdagen.

For vår del har disse samlingene vært lærerike, inspirerende og ikke minst GØY!

Annonse fra Eliteserien: