Før Brann - FKH

Duket for sesongens mest omtalte retur.

2. påskedag setter vi kurs for Bergen og oppgjøret mot Sportsklubben Brann på Brann Stadion. Kampen har, foruten å være et vestlandsderby, lenge blitt sett på med stor interesse fra nasjonale medier ettersom det innebærer en retur til byen og klubben hvor Erik Huseklepp har tilbragt mesteparten av karrieren. Foruten Huseklepp har også en annen av vinterens signeringer – Fredrik Pallesen Knudsen – lang fartstid i Bergens-klubben.

Statistikk på Brann Stadion

Siden 2010 har FK Haugesund vunnet to oppgjør i Bergen. Først i 2013 da en scoring av Christian Gytkjær sørget for at man kunne dra hjem fra Brann Stadion med seier 1-0 og tre poeng, og siden året etter hvor Christian Gytkjær nok en gang var «on fire» og med sine tre scoringer sørget for nok en seier (3-1) i Bergen.

Billetter: kjøp billetter til Brann-kampen her.

Foruten FK Haugesunds to seire har Brann vunnet tre av de seks oppgjørene som siden 2010 er blitt spilt på Brann Stadion, mens et oppgjør har endt uavgjort. Sesongen 2015 møttes ikke lagene i seriespillet som følge av at Brann på det tidspunktet hadde tilhold i Obos-ligaen.

Tidligere i vinter spilte lagene 1-1 i treningskamp på La Manga etter mål av Ibrahim Shuaibu og Jakob Orlov.

IMG_3595[1]
Frederik er klar til å ta opp arven som 'Branndödare' etter storebror Christian.
Før mandagens kamp ligger FK Haugesund på fjerdeplass på Eliteserie-tabellen med seks poeng, mens Brann ligger som nummer sju med to poeng mindre.  

Skader og suspensjoner

Haris Hajradinović ble skadet på tampen av oppgjøret mot Lillestrøm og er uaktuell til oppgjøret 2. påskedag – det samme er langtidsskadde Anthony Izuchukwu som først er tilbake for fullt på sensommeren. Bruno Soares venter fortsatt på arbeidstillatelse og følgelig også uaktuell til denne kampen. Hos hjemmelaget er det spørsmålstegn knyttet til Peter Orry Larsen.

Kampstart 18.00.

Annonse fra Eliteserien: