Før FK Haugesund - Lillestrøm

Høstjakta er i gang.

September. Det begynner å bli småkjølig. Og tidlig mørkt. Flomlysene begynner for alvor å komme til sin rett og danne en helt særegen ramme rundt kampene. Frostrøyken er rett rundt hjørnet. Vi er inne i høstjakta.

Statistikk

FK Haugesund og Lillestrøm har møttes ved 21 anledninger i den øverste divisjonen. Åtte oppgjør har endt uavgjort, gjestene fra Åråsen har vunnet sju mens FK Haugesund står med seks seire i interne serieoppgjør.

Hjemme på Haugesund Stadion har poengdeling nærmest blitt normalen. Vi må tilbake til 2013 for å finne siste oppgjør som ikke endte uavgjort (1-1 i 2014, 3-3 i 2015 og 2-2 i 2016) og for å finne sist gang Lillestrøm knep alle tre poengene må vi 19 år tilbake i tid. Tilbake til 1998 og kanarifuglenes eneste seier på FKH-territoriet. 

FK Haugesund - Lillestrøm: kjøp billetter her.

Totalt har FK Haugesund vunnet fire ganger på eget gress mot LSK, og senest også borte - tilbake i april da mål fra Liban Abdi og Ibrahim Shuaibu sørget for en hardt ervervet 2-0 seier på Åråsen.

Lillestrøm står uten seier på de fire siste bortekampene i Eliteserien. Sist man tok alle tre poengene på fremmed gress var da man slå Stabæk 4-2 i begynnelsen av juni.

Suspensjoner og skader

For FK Haugesund mister Fredrik Pallesen Knudsen oppgjøret som følge av tre gule kort, mens Jakub Serafin og Eirik Mæland er skadet. 

Hos Lillestrøm soner Marco Tagbajumi karantene i dette oppgjøret.

Billetter

Billetter til søndagens kamp mot Lillestrøm kjøper du på nett.

Du kan også kjøpe billetter hos Shell Aksdal, Shell Bygnes, Shell Karmsundsgaten, Shell Knapphus og Macron Store i Haugesund samt på stadion på kampdag.

Billettluka åpner tre timer før kamp.

Avspark 18.00.

Annonse fra Eliteserien: