Før FK Haugesund - Lillestrøm

Søndag ettermiddag byr på måke mot kanari på Haugesund Stadion.

13 seriekamper spilt. 24 poeng. Fjerdeplass på tabellen. Og klare for kvarfinalen i cupen. Sesongåpningen har vært strålende og enda bedre skal den bli på søndag når Lillestrøm Sportsklubb gjester Haugesund Stadion.

FK Haugesund - Lillestrøm:  kjøp billetter her.

Romerikingene er inne i en tung periode sett til seriespillet og står uten seier på de fire siste kampene. Med 12 poeng har man såvidt klaring til nedrykksstreken, men forrige sesongs cupmester kan fort befinne seg under etter denne helgens serierunde. Det er derfor et gjestende lag som bør ha poeng som står for motstanden på søndag.

Statistikk

FK Haugesund og Lillestrøm har møttes ved 22 anledninger i den øverste divisjonen. Ni oppgjør har endt uavgjort, gjestene fra Åråsen har vunnet sju mens FK Haugesund står med seks seire i interne serieoppgjør. I fjor vant vi 2-0 i bortekampen på Åråsen etter mål av Ibrahim Shuaibu og Liban Abdi, og sistnevnte tegnet seg også for Haugesunds mål i returoppgjøret på eget gress (1-1) i september. 

Hjemme på Haugesund Stadion har poengdeling nærmest blitt normalen. Vi må tilbake til 2013 for å finne siste oppgjør som ikke endte uavgjort (1-1 i 2014, 3-3 i 2015, 2-2 i 2016 og 1-1 i 2017) og for å finne sist gang Lillestrøm knep alle tre poengene må vi 19 år tilbake i tid. Tilbake til 1998 og kanarifuglenes eneste seier på FKH eget territorium. 

Suspensjoner og skader

Per Kristian Bråtveit fikk fingeren ut av ledd på trening tidligere i uken og er usikker til søndagens oppgjør som den eneste i FKH-leiren. Helge Sandvik erstatter i såfall 'PK' mellom stengene.

Lillestrøm stiller trolig også med tilnærmet toppet mannskap ettersom Erling Knudtzon rekker å riste av seg en lyskeskade før avspark, mens veteranen Frode Kippe har ferdigsonet karantene.

Abdi LSK
Glede på FKH-benken da Liban Abdi åpnet scoringsballet på Haugesund Stadion mot LSK i 2017. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix.

Billetter

Billetter til søndagens kamp kjøper du på nett. Med nydelige spilleforhold i ansmarsj ventes det sedvanlig god trøkk fra Haugesundspublikummet.

Du kan også kjøpe billetter hos Shell i Karmsundsgaten og på Norheim samt hos Macron Store. Billettluka på stadion åpner tre timer før kamp.

Sesongkort

1/3-del av sesongen er unnagjort og nå lanserer vi en ny kampanje på sesongkort som innebærer at du kun betaler for de åtte siste hjemmekampene. Det vil si fra og med hjemmekampen mot Sandefjord i begynnelsen av juli.

Se Lillestrømkampen gratis: Bestill sesongkort her.
 
Bestiller du allerede nå får du dermed hjemmekampen mot Lillestrøm med på kjøpet.

Fanzone

Før søndagens kamp mot Lillestrøm arrangerer vi Fanzone på parkeringsplassen foran Krafttribunen. Dette er et familiearrangement der du får servert underholdning, konkurranser og aktiviteter som oppladning til kamp. FKH-spillerne stikker også innom - det samme gjør trolig flere du kjenner.

Avspark 18.00. #Oppmedskjerfet!

Annonse fra Eliteserien: