Før FK Haugesund - Ranheim

Verdt å vite før høstsesongens første hjemmekamp.

Tre keepere. 20 utespillere. Det var status på treningsfeltet lørdag formiddag i det som var en av de mest tallrike treningsøktene hva gjelder tilgjengelige spillere på veldig, veldig lenge. Jostein Grindhaug har dermed fått en utfordring med tanke på hvilke spillere som må se oppgjøret mot Ranheim søndag ettermiddag fra tribunen - en problemstilling som ikke har vært spesielt aktuell så langt denne sesongen.

FK Haugesund - Ranheim: kjøp billetter her.

Gjestene fra Trondheim er inne i sin andre sesong på Eliteserie-nivå etter å ha overrasket alle postivt i 2018 og før søndagens oppgjør ligger Ranheim-trener Svein Maalen og hans menn på 14. plass - noe som tilsvarer kvalifiseringsplassen for å unngå nedrykk ved sesongslutt.

Statistikk

Statistikken mot Ranheim er relativt enkel lesning. FK Haugesund har vunnet to av de tre oppgjørene lagene har spilt i seriesammenheng, det seneste med 2-0 tilbake i april på trøndernes hjemmebane, mens søndagens gjester har vunnet et oppgjør mot FK Haugesund. I 2018 vant FK Haugesund 2-0 på Haugesund Stadion etter scoringer av Sondre Tronstad og Christian Grindheim. 

Malen
Fra Donyell Malen på torsdag til Svein Maalen på søndag. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

Skader og suspensjoner

Bruno Leite soner karantene og spiller ikke den 17. serierunden i årets Eliteserie, mens Fredrik Pallesen Knudsen er skadet og mister oppgjøret av den grunn. Fra før er Ben Karamoko, Dennis Horneland, Alexander Stølås og Ibrahima Wadji alle uaktuelle til kampen.

Gjestene fra Ranheimsfjæra kommer til Haugesund uten Ola Solbakken som soner karantene og muligens også uten forsvarsspilleren Torbjørn Heggem som har slitt med sykdom i forberedelsene til kampen.

Eliteserierunden

Rosenborg slo Tromsø 5-2 da lagene møttes på lørdag, og foruten kampen på Haugesund Stadion spilles følgende kamper i Eliteserien denne helgen:

Kristiansund - Odd

Bodø/Glimt - Viking

Strømsgodset - Vålerenga

og 

Lillestrøm - Mjøndalen.

Sistnevnte kamp spilles først mandag. Fra tidligere har oppgjørene mellom Molde - Sarpsborg 08 (2-1) og Brann - Stabæk (2-1) blitt spilt allerede i juli som følge av europacupforberedelser.

Billetter

Billetter til oppgjøret mot Ranheim kjøper du ved å trykke på banneret nedenunder.

Banner

Du kan også kjøpe billetter hos Macron Store og hos Shell i Karmsundsgata.

Billettsalget på stadion starter klokken 15.00.

Snakkes på kamp!

Annonse fra Eliteserien: