Før FK Haugesund - Ranheim

Fortsetter Wadji scoringsformen?

Det er kampen om fjerdeplassen det handler om når FK Haugesund møter Ranheim på Haugesund Stadion søndag kveld. En fjerdeplass som meget vel kan innebære spill i Europa League neste sesong. Riktignok skiller det fem poeng mellom lagene, men med Ranheim-seier søndag vil det for alvor være kamp om fjerdeplassen i Eliteserien igjen før de to avsluttende rundene.

For Christian Grindheim og lagkameratene er det derfor muligheten til å slå den endelige spikeren i Ranheims europacup-utsikter som byr seg i denne serierunden. Med seier er fjerdeplassen i praksis sikret for FK Haugesund - og vil det seg riktig vel på en del andre arenaer denne helgen melder man seg muligens også på igjen i kampen om tredjeplassen på tabellen.

Med andre ord - det er alt å spille for.

Statistikk

Det er et begrenset tallmateriale å basere internstatistikken de to lagene i mellom på i dette tilfellet - ettersom FK Haugesund og Ranheim kun har møttes i en offisiell kamp tidligere. Tilbake i april da trønderne vant 4-2 på hjemmebane i en av mange seire som overraskelseslaget har innkassert denne sesongen. Alexander Stølås og Christian Grindheim målscorere den gang.

I sesongoppkjøringen 2017 møttes lagene i treningskamp på La Manga og nok en gang trakk Ranheim det lengste strået (3-2). Forøvrig er dette to lag som har styrt klar av hverandre i offisielle sammenhenger gjennom historien.

td4a1cb3
Ibrahima Wadji går aldri av banen uten nettkjenning. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

Skader og suspensjoner

Vegard Skjerve er ferdigspilt i FKH-drakten og dermed også uaktuell til søndagens oppgjør. Han er med det den eneste med skade- eller sykdomsforfall denne runden.

Gjestene fra Trondheim stiller også tilnærmet skadefritt i dette oppgjøret.

Ingen suspensjoner i noen av leirene.

Billetter

Billetter til søndagens oppgjør på Haugesund Stadion bestiller du her:

Annonse fra Eliteserien: