Før FKH - Kristiansund

Duket for årets siste kamp.

Sesongsavslutningen er her. Det som startet med en bortekamp i Drammen tidlig i april skal kompletteres hjemme mot Kristiansund på Haugesund Stadion søndag ettermiddag.

Gjestene fra Nordmøre er en av sesongens store positive overraskelser og har gjort alle forhåndstips om nedrykk til skamme. Med en kamp igjen av sesongen er det allerede klart at nykomlingen Kristiansund også spiller Eliteserie-fotball kommende sesong.

Statistikk

Statistikkgrunnlaget de lagene i mellom er tynt all den tid FK Haugesund kun har møtt Kristiansund BK ved én anledning etter at sistnevnte så dagens lys i 2003 - tilbake i mai da KBK vant 3-2 på hjemmebane.

Gjestene er derimot i fin form har i løpet av høsten både slått Molde og Brann på bortebane og bli slik sett en meget tøff motstander i sesongavslutningen.

Skader og suspensjoner

Jakub Serafin og Fredrik Pallesen Knudsen soner begge karantene i søndags oppgjør, mens Anthony Ikedi har vært syk siste halvdel av treningsuken. Kristiansund stiller med sitt antatt beste mannskap.

Billetter til oppgjøret mot Kristiansund

Sesongavslutningen blir også Tor Arne Andreassens avskjedskamp har FK Haugesund. "Tori" har faktisk vært FKH-spiller lenger enn søndagens motstander har eksistert og det er i anledning Andreassens farvel innført 'Legendepriser' på billetter. Det innebærer at det kun koster 100,- for voksne og 50,- kroner for barn å få med seg FKH-legendens aller siste kamp.

Billetter kjøper du på nett.

Du kan også kjøpe billetter til oppgjøret hos Shell Aksdal, Shell Bygnes, Shell Karmsundsgaten, Shell Knapphus og Macron Store i Haugesund.

Billetter får du også kjøpt på stadion. Billettluka åpner klokken 15.00.

Ses på stadion til Tor Arne Andreassens avskjedskamp!

Annonse fra Eliteserien: