Før FKH - Sarpsborg 08

Tar i mot sesongens overraskelseslag.

Sarpsborg 08 gjester Haugesund Stadion søndag ettermiddag til den 11. runden i Eliteserien, og de gjør det som et stabilt topplag i norsk fotball. "Særpingene" ligger som nummer tre på tabellen, et poeng bak serieleder Rosenborg, og kan dersom øvrige resultater går deres vei overta tabelltoppen etter oppgjøret.

Inngangen til oppgjøret er ikke like god for FK Haugesund. Et poeng på de fire siste kampene har sett laget falle til 12. plass i Eliteserien og på eget gress har man gått målløse av banen i tre seriekamper på rad.

Storseier i 2014

FK Haugesund og Sarpsborg har møttes ti ganger i Eliteserien tidligere og statistikken forteller at fem oppgjør har endt med FKH-seier, to kamper har endt uavgjort, mens søndagens gjester har vunnet tre. Hjemme på Haugesund Stadion har FKH vunnet to, spilt to uavgjort og tapt et serieoppgjør mot fusjonsklubben fra Sarpsborg.

De to siste kampene mellom lagene i Haugesund har endt uavgjort 1-1, men tilbake i 2014 ble østfoldingene beseiret med 4-0 etter to mål av Maic Sema og et hver fra Geir Ludvig Fevang og Christian Gytkjær.

Suspensjoner og skader

For FK Haugesund er Frederik Gytkjær, Eirik Mæland, Anthony Izuchukwu og Liban Abdi alle uaktuelle til oppgjøret som følge av skader. For Sarpsborg 08 soner Joachim Thomassen og Ole Jørgen Halvorsen begge karantene, mens Krepin Diatta er opptatt med landslagsspill for Senegal i U20 VM.

Billetter

Billetter kjøper du på nett, eller hos Shell Aksdal, Shell Bygnes, Shell Karmsundsgaten, Shell Knapphus og Macron Store i Haugesund. Du kan også kjøpe billett på stadion. Billettluka åpner tre timer før avspark.

Avspark klokken 18.00.

Annonse fra Eliteserien: