Coop Sørvest forlenger med to nye år

FKH med Obs på shortsen ut 2019.

Coop Sørvest og FK Haugesund fortsetter partnerskapet i to nye år. Det stod klart da samvirkeforetakets regiondirektør Trygve Vikse og FK Haugesunds Hallgeir Johansson nylig ga hverandre håndtrykket som sluttførte den nye samarbeidsavtalen. Illustrerende nok på Coop-tribunen på Haugesund Stadion.

Coop Sørvest forblir med det offisiell Partner både inneværende og neste sesong - og sørger også for at Obs blir å se på FKH-shortsen hos både A-lag og rekruttlag de to kommende årene.

Eliteseriens billigste billetter

Visste du at man som Coop-medlem kan få Eliteseriens billigste sitteplasser når FK Haugesund spiller hjemmekamp? Til de 15 hjemmekampene på Haugesund Stadion denne sesongen vil kampbillettene på det røde feltet på vestre langside kun koste 50,- pr. stk. for deg som er Coop-medlem. Billettene selges i par (2 for 100,-) i Infokiosken på Obs Amanda.

Det er enkelt. Det er billig. Og det gir deg adgang til 15 festaftener på Haugesund Stadion.

Entusiasme og stolthet 

Regiondirektør Trygve Vikse har klare forventninger både til FK Haugesund og til samarbeidet de to neste årene. 

- Vi forventer at FKH er samlende, skaper entusiasme og stolthet på Haugalandet og vi i Coop er stolte av både å være del av og bidra til det FKH skaper. Derfor er det også viktig for oss å være synlige på drakten gjennom Obs-reklamen. På den måten får vi både lokal, regional og nasjonal markedsføring, sier Trygve Vikse i anledning den nye samarbeidsavtalen.

At det ligger mye lokalpatriotisme i bunn for samarbeidet med FK Haugesund er ikke til å stikke under en stol. 

- Det er vanskelig å gjøre en kost/nytte-vurdering på et slikt samarbeid. Vi ønsker å bidra til at Haugesund blir satt på kartet, og at vi har noen vi kan være stolte av. Det er det som primært trigger et slikt samarbeid hos oss, sier Vikse. 

Shorts 2
Obs pryder shortsen også i 2018.

Lokal forankring

Regiondirektør Trygve Vikse legger derfor ikke skjul på at det er viktig og positivt med gode, lokale spillere.

- At lokale krefter blir brukt er naturlig nok viktig med tanke på lokal forankring og stolthet – det være seg spillere, trenere og annet støtteapparat – og forhåpentligvis vil det bidra til at publikum slutter opp om laget i stort monn på tribunene.

Ikke til å undres over at den spilleren Vikse derfor aller helst skulle sett iført seg FKH-drakten i fremtiden er Strømsgodsets Eirik Ulland Andersen. En lokal spiller for tiden tjenestegjørende med stor suksess et annet sted i landet. Kun tiden vil vise om den tidligere FKH-spilleren en dag returnerer og supplerer de 10 kampene han fikk for FK Haugesund tilbake i 2011-sesongen.

800 ansatte

Coop Sørvest teller over 800 ansatte og blant de mange med en fortid i virksomheten finner man ingen ringere enn FKH-trener Eirik Horneland som nå styrer skuta i FK Haugesund. Også i fortsettelsen vil Horneland gjøre det med sterk Coop Sørvest-vind i ryggen.  

Annonse fra Eliteserien: