Første, andre og tredje gang ...

Siste sjanse til å sikre seg attraktive auksjonsobjekter.

FK Haugesunds store høstauksjon er på oppløpssiden og lørdag 5. desember hamres hammeren resolutt i bordet før 26 auksjonsobjekter får nye eiere.

Det betyr at det kun er tiden og veien for deg som ønsker å gjøre et førjulskupp.

FKH-auksjonen: Se alle auksjonsobjektene og legg inn bud

Hva med et “Startpakke-stillas” levert av Stillasgruppen til en verdi av 13 540,- kr for deg som har en male- eller pussejobb i vente til våren?

Eller kanskje en høyttrykksspyler fra Montér? For ikke å snakke om et flunkende nytt Epoxy-gulv fra Multi Vedlikehold, gratis bilsvask på Shell i Finasvingen i Kopervik gjennom hele 2021?

Flere kunstnere bidrar også med egne verk til auksjonen.

MANE
En signert Sadio Mané-drakt kan bli din.

Drakta til Mané eller Ekong?

Av fotballrelaterte artikler kan du foruten diverse FKH-drakter, hvorav flere er historiske klenodier, også sikre deg en Liverpool-drakt signert Sadio Mané og en Udinese-drakt benyttet i kamp av tidligere FKH-kaptein William Troost-Ekong.

Selve rosinen i pølsa heter Jostein Grindhaug. Han auksjoneres bort en hel arbeidsdag - enten for å gjøre forefallende arbeid i virksomheten din, holde foredrag eller trene bedriftslaget deres? Kort fortalt; Jos er en multikunstner som gjør det han bli satt til å gjøre - og som garantert kommer til å sørge for massiv eksponering og profilering av den som legger inn det høyeste budet.

 Se alle auksjonsobjektene.

Auksjonen gjennomføres av Skanfil Auksjoner AS og du kan lese mer om hvert enkelt auksjonsobjekt.

Auksjonen avsluttes lørdag 5. desember.

Annonse fra Eliteserien: