Fortsatt alt å spille for

Det tetter seg til i Eliteserie-innspurten.

Fem kamper igjen å spille. 15 poeng å kjempe om.

Kaster man et blikk på Eliteserietabellen ser man derfor at det fortsatt er alt å spille for i høstinnspurten. Bak på tabellen jager et kobbel av lag som for alt i verden forsøker å komme seg opp og ut av nedrykkssumpa og over oss er det fortsatt mulig å spise plasseringer dersom man står distansen helt ut.

FK Haugesund - Strømsgodset: kjøp billetter her

Første test kommer søndag når et desperat Strømsgodset ankommer Haugesund. Drammenserne har slitt i bunnen gjennom hele sesongen, siden fått et oppsving etter trenerbyttet i sommer, men står fortsatt plantet i nedrykksstriden med begge ben. Det betyr et gjestende lag som må våge seg fremover i banen på søndag. Som må spille med risiko i jakten på sårt tiltrengte poeng. 

Dessuten har vi et og annet å revansjere. Serieåpningen endte nemlig med tap på Marienlyst Stadion, og selv om vi ristet nederlaget fort av oss har vi likefullt noe uoppgjort med fotballflaggskipet fra Drammen.

Martin
Fortsetter Martin Samuelsen scoringsformen mot Strømsgodset på søndag? Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Pre-match billetten

Til dette oppgjøret selger vi en ny type billett. "Pre-match billetten". Den er myntet på jenter og gutter mellom 9 og 13 år og gir i tillegg til selve kampen mellom FK Haugesund og Strømsgodset også anledning til å delta på en egen FKH-trening tidligere på dagen.

Treningsøkten ledes av trenere fra FKH Akademiet og foruten kyndig veiledning får man både goodies og en FKH-skjorte som en del av økten. I tillegg til kommer FKH-spillere på besøk til treningsfeltet på Gym 7 i Haugesund Idrettspark.

Pre-match billetten kjøper du her.

Billetter

Billetter til søndagens kamp kjøper du ellers ved å trykke på banneret nedenunder.

Banner

I tillegg kan du også kjøpe kampbilletter hos Shell i Karmsundsgaten og hos Macron Store.

Snakkes på kamp!

Annonse fra Eliteserien: