Frykter ikke "den tøffe andresesongen"

Thore Pedersen er glad for å være tilbake i hardtrening.

Han kom, han spilte, han erobret. Thore Pedersen leverte en sesong langt over forventning og ble en av Jostein Grindhaugs mest betrodde spillere i det mange trodde skulle bli et tilpasningsår for den tidligere Vard-spilleren i fjor.

Sesongkort: fast plass - til beste pris på FK Haugesunds hjemmekamper 

Nå venter "den tøffe andresesongen".

- Folk har nok forventninger til at jeg skal ta enda et steg, men jeg tenker ikke noe på det. Jeg vil bare prøve å bli bedre, sier 23-åringen som ikke legger skjul på at det er deilig å være tilbake i treningshverdagen etter en juleferie med lite fotball.


Se hele intervjuet med Thore Pedersen.

Alexander Stølås er forberedt på at det blir kamp om venstreback-posisjonen denne sesongen etter at Pedersen vikarierte med bravur i siste halvdel av 2019. Selv er Thore klar for å spille der Jostein Grindhaug har best bruk for han, men sto han fritt til å velge kunne han etter tirsdagens trening i Storhall Karmøy avsløre i hvilken posisjon han aller helst vil spille denne sesongen.

Den allsidige spilleren forteller også om hvordan det er å starte sesongoppkjøringen nå sammenlignet med da han var fersk Eliteseriespiller for et år siden.

Annonse fra Eliteserien: