Generalprøven spilles i Sandnes

Søndagens treningskamp spilles på Bogafjell.

Søndag klokken 18.00 sparkes sesongoppkjøringens siste treningskamp i gang mot Obos-laget Sandnes Ulf. Det har etterhvert utviklet seg til å bli en fin tradisjon å møte de lyseblå fra Sandnes i generalprøven før seriestart - så også i år.

Opprinnelig var kampen tenkt spilt i Storhall Karmøy, men denne er nå flyttet over Boknafjorden og til Bogafjell kunstgressbane. 

Oppgjøret vil bli vist på Sandnes Ulfs eget klubb-TV (Sandnes TV) og kunne sees på klubbens hjemmeside.

Forfall i FK Haugesund

Per Kristian Bråtveit og Fredrik Pallesen Knudsen er opptatt med spill for det norske U21-landslaget og spiller ikke kampen - ei heller kaptein Filip Kiss som samme dag spiller VM-kvalifiseringskamp for Slovakia på Malta.

Trener Eirik Horneland leder det norske G19-landslaget som skal spille tre EM-kvalifiseringskamper i England i tidsrommet 22. - 27. mars.

Motstander Sandnes Ulf ble sist sesong nummer fire i Obos-ligaen, men tapte siden i play off mot Kongsvinger. I løpet av vinteren har klubben signert fjorårets FKH-spiller Roy Miljeteig og det byr seg dermed en fin anledning for FKH-supportere til å få et gjensyn med Tysværs mest finslepne tekniker.

Annonse fra Eliteserien: