- God matching for oss

NFF Rogaland Nord fikk fine referanser i kretslagskamp

Søndag spilte NFF Rogaland Nord kretslagskamp mot NFF Østfold og selv om man til slutt tapte 1-4 kom trener Espen Elvemo, til daglig trenerveileder og trener for FKHs G14-lag, hjem igjen med fine referanser fra oppgjøret. 

- Kampen var jevn i første omgang og vi gikk til pause på stillingen 0-1. Østfold presset oss og var flinke til å hindre oss i å spille ut bakfra. Vi slet også med å utnytte de rommene vi fikk, godt nok. Jeg ønsker spesielt å trekke frem vår sentrale midtbaneduo Albert Hystad (Stord) og David Øren (Etne) Som dekket mye rom for oss og forsøkte å være spillbare og skapende i første omgang, forteller Elvemo.

Utligning etter pause

Etter pause utlignet Rogaland Nord til 1-1 ved Roy Warholm (Åkra), men Østfold fortsatte det intensive presspillet sitt og scoret tre ganger til før dommeren blåste av det som ble en fysisk batalje denne søndagen. 

- Flott match og god matching for oss. Vi må fortsette å utvikle oss og merker at vi får problemer når tempo og intensiteten skrus opp. Dette må vi lære oss å håndtere bedre, oppsummerte Espen Elvemo etter kampen.

NFF Rogaland Nord stilte med følgende spillere i dette oppgjøret:

Endre Engevik (Avaldsnes IL)
Brage R. Nielsen (Stord)
Leander Bang Steinsnes (Djerv 1919)
Martin Alvsaker (Stord)
Albert Hystad (Stord)
Sander Østraat (Stord)
Anders Kolstø Bondhus (Vard)
Birk Worre (Kopervik IL)
Lars Vidar Valvatne (Stord)
Roy Warholm (Åkra IL)
Mathias B. Myklebust (Haugar)
Troy Engseth Nyhammer (Bremnes IL)
David Øren (Etne IL)
Mikkel Hope (Stord)

Annonse fra Eliteserien: