- Gutta ser bra ut

Sondre Tronstad stortrives på treningsleir i Spania.

FK Haugesund er halvveis i vinterens treningsleir og kan se tilbake på åtte meget gode treningsdager under spansk himmel. En av de som skryter av både forhold og treningskvalitet er Sondre Tronstad som beskriver rammene i Spania som fantastiske.

- Vi spiller på fantastiske baner i fint vær og har gode treninger. Gutta ser bra ut, ifølge FK Haugesunds midtbanespiller.

Sondre benyttet lørdagen også til å snakke om hvilke personlige mål han har for den kommende sesongen.

- Målet er å utvikle meg enda mer og bli en enda bedre spiller. Jeg ønsker å bli enda bedre på det jeg er god på allerede og kanskje få noen flere målpoeng i løpet av sesongen. Det hadde vært deilig.


Se intervjuet med Sondre Tronstad i vinduet over.

Drømmetreff på lørdagens trening

Vel, etter drømmetreffet på hel volley under lørdagens trening å dømme er det mye som tyder på at vi får se en langt mer målfarlig sørlending denne sesongen.

- Jeg vet jeg har det i meg. Jeg må bare prøve å få det ut i kamp og så plutselig sitter den.

23-åringen er klar på at det er den sentrale midtbanerollen som passer han best. Han ser også for seg mulighetene for en litt mer offensiv rolle i 2019.

- Jeg og Jokke har på mange måte de samme rollene, men i fjor ble han mer offensiv enn det jeg var. Det må jeg prøve å få gjort noe med i år og er noe jeg må jobbe med for å utvikle spillet mitt.

Ser frem til møtet med Lokomotiv Moskva

Søndag venter årets tredje treningskamp. Motstander på Marbella Football Center er ingen ringere enn regjerende russisk seriemester - Lokomotiv Moskva. 

- Jeg forventer en veldig tøff kamp. Det er mange store og gode stjerner på det laget så det skal bli en beintøff kamp, men det skal bli godt å få målt krefter mot de og få se hvor vi står mot et godt europeisk lag, avslutter Tronstad.

Søndagens treningskamp mot Lokomotiv Moskva har avspark 16.30 på Marbella Football Center.

Annonse fra Eliteserien: