- Håper å få se offensiv fotball

Smistad Mur & Flis går 2017-sesongen i møte som ‘Gullmåke’.

Smistad Mur & Flis benyttet det nye året til både å forlenge og utvide samarbeidet sitt med FK Haugesund. Denne sesongen tar de steget over i rekken av 'Gullmåker' og det er derfor ikke til å undres over at fotballinteressen er stor blant de ansatte ute på Rossabø.

- Det er veldig stor interesse for FK Haugesund og fotball generelt på jobben. Det går aldri en dag uten at vi diskuterer fotball med kunder og leverandører, sier daglig leder Harald Smistad.

FKH-nettverket er viktig

Harald Smistad kan allerede se tilbake på flere sesonger som FKH-sponsor og motiverer samarbeidet utifra et ønske om å støtte opp om toppfotballsatsingen på Haugalandet.

- Vi synes først og fremst det er viktig å bidra til lokalfotballen og sikre fortsatt fotball på toppnivå. Så håper vi selvfølgelig også at samarbeidet vårt med FKH blir lagt merke til på Haugalandet. Nettverket vi er en del av som sponsor er selvsagt viktig og bidrar til at vi skaffer oss gode relasjoner og nye hyggelige kontakter, sier Smistad.

Fast inventar på kampdag

Fotballinteressen innebærer at setene som virksomheten disponerer på stadion kommer til å være i bruk i forbindelse med hver eneste hjemmekamp.

- Garantert. Vi håper å få se offensiv fotball på hjemmebane denne sesongen og klubben virker å ha gjort noen veldig interessante kjøp. Slikt skaper god stemning og forhåpninger, sier Smistad Mur & Flis’ daglige leder og legger til at det ville smakt med medalje igjen.

For en virksomhet med mange ansatte er det vanskelig å enes om en felles favorittspiller, men de nyankomne spillerne Erik Huseklepp og Frederik Gytkjær virker ifølge Harald Smistad veldig spennende. Og avslører hvem som er hans personlige favoritt:

- Selv har jeg veldig sansen for Per Kristian Bråtveit.

Bredt register av tjenester

Smistad Mur & Flis har en bred portefølje og fliselegger både innendørs og utendørs. I tillegg utfører de tjenester innen såvel mur og puss som pipe og peis. Går du med planer om å bygge eller rehabilitere baderommet eller pusse opp fasaden på huset så hjelper virksomheten deg med det også.

Les mer om Gullmåke-sponsor Smistad Mur & Flis.

Annonse fra Eliteserien: