Hattrick for Level og FKH

Tre ting på en gang. Det er fullt mulig det.

FK Haugesund og Level Group har inngått hele tre nye samarbeidsavtaler for sesongen 2018, som vil gi nye muligheter for begge parter.

Samarbeidsavtalene omfatter sponsormidler fra Level Group, catering på SuperVIP fra Level Mathuset og markedsføringstjenester fra FKH Studio.

En solid, lokal sponsor

Level Group har på kort tid vokst til å bli en betydelig næringsaktør på Haugalandet, og leverer et bredt spekter av tjenester. Hovedområdene er elektro og automasjon, metallbearbeiding, rekruttering og bemanning, mat og renhold, kursing og regnskap. Samarbeidsavtalen med FKH strekker seg over to år, og Level Group får status som Gullmåke.

– Vi i Level Group ser frem til et godt samarbeid med FK Haugesund. Det er viktig for oss og regionen at vi har et lag i Tippeligaen, og vi er stolte av å bidra til dette både som leverandør og sponsor. Dette gir oss gode muligheter til å markedsføre gruppen på en positiv måte, og vi håper FKH Studio vil være med å øke folks bevissthet om hva vi leverer av produkter og tjenester, sier daglig leder i Level Group, Helge Stava.

Dadlig leder i FK Haugesund, Eirik Opedal, er godt fornøyd med å få Level Group med på laget.

– Level Group representerer vekst og driver regional utvikling helt etter vår smak. De er innovative og kvalitetsbevisste og vi ser klare paralleller til hvordan vi selv ønsker å drive FK Haugesund. Å få Level Group med som en så sentral og betydningsfull samarbeidspartner er derfor noe vi er veldig stolte over, og sammen skal vi sørge for at samarbeidet inspirerer til gjensidig vekst og utvikling i årene fremover. 

unnamed (1)
Kjøkkensjef Rune Vormestrand skal levere kvalitetsmat til FK Haugesunds VIP-arrangementer.

Spennende nyheter på menyen

Den andre samarbeidsavtalen angår cateringtjenester i SuperVIP-området på stadion. Level Mathuset vant anbudet og står dermed klar til å servere spennende matretter på SuperVIPen allerede fra første hjemmekamp mot Molde den 18. mars.

Level Mathuset er satt sammen av dyktige fagfolk som brenner for å levere kvalitetstjenester. Kjøkkensjefen, Rune Vormestrand, har lang nasjonal og internasjonal erfaring og har blant annet jobbet som souschef på Conrad International Hotel i London og vært kjøkkensjef på Flamingo Las Vegas Hotel.

– Vi gleder oss til å samarbeide med byens flaggskip. I tillegg til å spille toppfotball tar FK Haugesund et viktig samfunnsansvar gjennom ulike prosjekter, som er en viktig verdi for oss som samarbeidspartner. Det er utrolig stas at så mange får oppleve hva vi kan levere, og vi ser SuperVIP som et utstillingsvindu mot bedriftsmarkedet innen catering- og kantinetjenester, sier Tiina Vormestrand, daglig leder i Level Mathuset.

Ny samarbeidspartner: Les mer om Level Mathuset her.

De har satt opp en fristende kampmeny med blant annet grillede grønnsaker, Lundals lammepølser, thaisuppe og panna cotta. I tillegg vil enkelte kamper ha spesielle temamenyer, som blant annet American BBQ, meksikansk fiesta og Oktoberfest.

En banebrytende avtale for FKH

Den tredje samarbeidsavtalen omfatter produkter og tjenester som FKHs produksjonsavdeling, FKH Studio, skal levere til Level Group. FKH Studio er en avdeling i FKH som kan levere produkter og tjenester innen film, markedsføring, animasjon og foto, samt grafisk design og programmering.

Eirik Opedal understreker betydningen av en slik avtale.

– For FKH Studio er dette en viktig avtale. Vi leverer allerede tjenester til mange store kunder og ser at oppgaveporteføljen vår stadig vokser. At vi også skal levere produkter og tjenester til Level Group ser vi på som en stor anerkjennelse av kvaliteten på det vi leverer, sier FK Haugesunds daglige leder. 

Annonse fra Eliteserien: