Hjertevarm søndag på Haugesund Stadion

Samfunnsansvarlig Kjell Åge Kallevik sprer glede til Sandefjord-kampen.

Søndag 15. oktober er det klart for hjemmekamp mot Sandefjord på Haugesund stadion. Vi håper så mange som mulig tar turen innom siste dagen i høstferien. Alle er velkomne på Haugesund stadion – og i den forbindelse har FKHs samfunnsansvarlig Kjell Åge Kallevik invitert en inspirerende gruppe mennesker til å heie frem FKH på søndag.

Barnekreftforeningen

Barnekreftforeningen er en frivillig organisasjon som drives av foreldre som har eller har hatt barn med kreft. Visjonen deres er å bekjempe barnekreft og gi familier støtten de trenger. De ønsker å spre håp til hverandre og omverdenen, ha mot til å si ifra på vegne av familier, gi styrke og støtte til barna og familiene som er rammet og spre glede i hverdagen.

Les mer om Barnekreftforeningen Rogaland her.

Kirkens Bymisjon

I år har feirer I Jobb 10 års jublieum! I Jobb er Kirkens Bymisjons arbeidstilbud for rusavhengige personer som ikke er i behandling. Dette er et arbeidstilbud med lav terskel og høy grad av fleksibilitet, som gir rusavhengige personer mulighet til å realisere seg som arbeidstakere. De ønsker å bidra til livshåp gjennom arbeid for vanskeligstilte personer. 

Les mer om Kirkens Bymisjon og I Jobb her.

Ung Jobb

Ung Jobb er et samarbeidsprosjekt mellom Haugesund Kommune, NAV Rogaland, FK Haugesund og Haugaland Industri som jobber med å bistå unge arbeidsledige for å få dem tilbake på skolebenken eller direkte i lønnet arbeid.

Nå har en ny gruppe unge lovende fullført et tre ukers kurs på Haugesund stadion, der de har vært på trening, hatt seminarer med FKHs samarbeidspartnere, individuell rådgivning, teambuilding og mye mer.  Kurset avsluttes med kamp mellom FKH og Sandefjord.

Haugesund Gatefotball

Haugesund Gatefotball er et lavterskeltilbud for rusmiddelavhengige, der de får tilbud om mat og trening to ganger i uken. To ganger i året avholdes det nasjonale turneringer med andre gatefotballag fra Eliteserien og Obos-ligaen. Haugesund Gatefotball ble startet i regi av FK Haugesund og SK Haugar.

TV-aksjonen

Det nærmer seg også årets TV-aksjon der hele Norge skal stå sammen for å samle inn penger til UNICEF. Pengene som samles inn i årets TV-aksjon skal gi utdanning til barn som lever i områder med krig og konflikt. Utdanning er den viktigste byggesteinen for at barna skal kunne ha muligheter i fremtiden. Det skaper håp og muligheter for å gjøre drømmer virkelige.

På søndagens kamp oppfordrer alle i FKH så mange som mulig til å melde seg som bøssebærere for TV-aksjonen søndag 22. oktober. Som bøssebærer tar du årets viktigste søndagstur fra kl. 16.00 til kl. 18.00.

Meld deg på som bøssebærer her

Billetter

Vil du holde Barnekreftforeningen, Kirkens Bymisjon, Ungjobb, Haugesund Gatefotball og TV-aksjonen med selskap på søndag? Billetter til oppgjøret mot Sandefjord bestiller du i så fall på nett.

Du kan også kjøpe billetter til oppgjøret hos enten Shell Aksdal, Shell Bygnes, Shell Karmsundsgaten, Shell Knapphus eller Macron Store i Haugesund.

Billetter får du også kjøpt på stadion på kampdag. Billettluka åpner klokken 15.00 på søndag.

Annonse fra Eliteserien: