HR Sandvold satser videre

Sølvmåkesposnor i 2017.

Etter at tidligere eiere av firmaet i januar vurderte avvikling av firmaet, overtok to av de ansatte aksjene i selskapet, sammen med Sandvold-familien som eide firmaet frem til 2007.

Med firmaet tilbake på lokale hender er det naturlig å forlenge samarbeidet med FKH, både for å støtte fotballens lokale flaggskip og for å være en del av Sponsorlauget hvor mange av samarbeidspartnerne er med.

Spennende tider

HR Sandvold går spennende tider i møte. Ikke bare jobber man for å styrke stillingen som foretrukket leverandør til industrien i det lokale markedet - man er også kjent for å strekke seg langt for å løse kunders behov for leveranser raskt og effektivt.

I HR Sandvold vet man at kundene setter pris på firmaets fleksibilitet og evne til å tenke løsningsorientert, og leverandøren av rør og ventilasjon vil at flere skal bli oppmerksom på hva de sitter på, både kunnskapsmessig og rent fysisk av varer på lager i lokalene på Solvang.

Fullsortimentslager

Sandvold har også et fullsortimentslager for ventilasjons- og blikkenslagerbransjen, et marked hvor virksomheten satser for fullt. Som leverandør av produkter til rørlegger, entreprenør, blikkenslager, industri, skipsindustri og offshore er man naturlig nok glade for at det bygges mye nytt på Haugalandet. På samme måte som FKH er «mer enn tri poeng» er HR Sandvold definitivt mer mer enn bare rør.

Vi i FKH er overbevist om at HR Sandvold blir DIN fortrukne industripartner på Haugalandet.

Les mer om Sølvmåkesponsor HR Sandvold.

 

Annonse fra Eliteserien: