Hvem blir Årets Spiller?

Er det Benjamin, Egil, Kristoffer eller Sondre som stikker av med Svalbard Blue Hour fra Lervik Ur?

En kamp gjenstår av sesongen og i serieavslutningen hjemme mot Molde på søndag skal også Årets Spiller kåres.

FK Haugesund - Molde: kjøp billetter til serieavslutningen her

Utmerkelsen tilfaller en av de fire spillerne som gjennom sesongen har fått flest publikumsstemmer i forbindelse med kåringen av dagens beste FKH-spiller på Haugesund Sparebank Arena og med en kamp igjen av fotballåret er det følgende fire spillere som går til den endelige kåringen av Årets Spiller:

  • Benjamin Tiedemann Hansen
  • Egil Selvik
  • Kristoffer Velde
  • Sondre Liseth

Slik er du med og stemmer

Søndag kan du som publikummer være med og stemme på den av de fire du mener har gjort seg fortjent til både utmerkelsen som årets FKH-spiller samt til den ettertraktede premien; den tradisjonelle klokken som vinneren alltid får tildelt fra Protid Lervik Ur.

Kåringen skjer blant tilskuerne som er tilstede på Haugesund Sparebank Arena og fremgangsmåten for å stemme vil bli annonsert via speaker og på storskjerm.

Svalbard Blue Hour.png
Svalbard Blue Hour.

Inspirert av nordishavet

Nok en gang er det byens egen klokkedesigner Rune Bruvik som har designet urverket som tilfaller vinneren, og årets utgave, Svalbard Blue Hour, kommer med en verdi av 18 000,- kroner.

Bruvik har hentet inspirasjon fra Svalbard til denne klokken og den unike arktiske norske skjærgården, med sin storslåtte natur som er formet av omgivelsene. Klokkens børstede signatur dial, viser de arktiske fjellene på Svalbard, med sin svarte stein som er slitt og revet av is og snø hver dag, hvert år siden tidenes begynnelse.

Annonse fra Eliteserien: