iDrift tilbake på laget

Den lokale IT-leverandøren er tilbake i FKH familien.

Det er alltid kjekt når tidligere spillere returnerer til FKH. Så også samarbeidspartnere. IT-leverandøren iDrift er det siste tilskuddet til rekken av hjemvendte støttespillere etter at foretaket nylig signerte en avtale som gjøre de til stolte bronsemåker det kommende året. 

Betydningen av toppfotball i byen

Daglig leder i iDrift AS, Stian Lauknes, forklarer comebacket med ønsket om å bidra til at Haugalandet skal være representert i toppfotballen også i fortsettelsen.

- Vi i iDrift er opptatt av og setter pris på å ha et topplag i fotball på Haugalandet, og da er det viktig at mange bidrar. FKH har også et velfungerende sponsorlaug som det er kjekt å være en del av.

Foretaket, som har seks avdelinger spredt rundt omkring på sørvestlandet, håper å få se et FKH som spiller underholdende fotball og trekker frem Erik Huseklepp som en spiller det knytter seg ekstra forventninger til denne sesongen.

- Ja takk, begge deler!

 - Publikumsvennlig fotball som fører til at de vinner kampen er jo kjekkest, sier Lauknes når han blir utfordret på om det viktigste er å spille god fotball eller å vinne kampene.

Samtidig er han ærlig på at fotballinteressen i Haugesundsavdelingen kun er moderat. Ikke ulikt det man ser hos andre foretak i samme bransje.

- Vi har noen interesserte, men de er ikke dominerende, så det er ikke ofte fotball blir diskutert i lunsjen. Setene vår vil uansett bli benyttet på kampdag. Du trenger ikke være fotballinteressert for å synes det er kjekt på kamp. Jeg synes det er veldig gøy på FKH-kamp, men jeg er ikke fotballinteressert.

Totalleverandør av IT-tjenester

 iDrift er en totalleverandør av IT-tjenester og favner alt fra IT-support og systemutvikling til web-, app- og systemutvikling. Foruten en avdeling i Haugesund finner man også FK Haugesunds nye samarbeidspartner på plass på Stord, Bømlo, Husnes, Os og i Ryfylke.

Les mer om FK Haugesunds nye bronsemåke.

Annonse fra Eliteserien: