Inventum ‘fikse det’ også i 2020

FK Haugesund og Inventum forlenger samarbeidet.

FK Haugesund og Inventum har gjennom mange år samarbeidet tett på arrangementsfronten. Ikke minst i form av partnerarrangementer som partnerfrokoster gjennom sesongen og banketter under den årlige Konica Minolta Cup.

Inventum: Me fikse det!

I forrige uke inngikk Inventum Holding og FK Haugesund en ny avtale som innebærer at det garantert blir god FKH-stemning på Indre Kai også i 2020. Restaurant- og utelivsaktøren fortsetter nemlig som Gullmåke-partner inneværende sesong og vil dermed sørge for at partnerfrokostene også denne sesongen legges til IL Forno i morgentimene før utvalgte hjemmekamper.

- Inventum synes FKH er viktig for byen og for trivselen i Haugesund. Det har vi syntes helt fra FKH ble grunnlagt. Vi gikk derfor som en av de første inn som sponsor i FKH og har vært sponsor siden den gang. Det ønsker vi å fortsette med og det er viktigere nå enn noen gang, sier daglig leder i Inventum Gruppen, Bjørn Gerry Viksund i anledning den nye avtalen.

Etablert i Bergen

Inventum Gruppen driver en lang rekke restauranter og utesteder i Haugesund, Kopervik og Bergen og pizzarestaurantene under 'IL Forno'-fanen finner du i dag foruten på Indre Kai også igjen på Amanda Storsenter, på Osaen Storsenter og på Torgallmenningen i Bergen. 

IL Forno Bergen
IL Forno på Torgallmenningen i Bergen

En god start på kamphelgen

I en normalsesong inviterer FK Haugesund samarbeidspartnerne til partnerfrokost hver eneste fredag morgen før hjemmekamp. Der møter man som partner likesinnede over en god frokost i en hyggelig og uformell setting og får foruten nye bekjentskaper og kontakter også servert siste nytt fra spillere og trenere inn mot helgens kommende hjemmekamp.

Et populært arrangement som de siste årene har blitt lagt til Indre Kai og som i 2020 vil få en ansiktsløftning i forbindelse med at 'Il Forno' i Smedasundet nylig var gjennom en omfattende ansiktsløftning.

Så også denne sesongen - dog med koronarestriksjoner på gjennomføringen - så lenge situasjonen krever det.

Les mer om Gullmåkepartner Inventum.

Annonse fra Eliteserien: