Jokke og Kris i 200

Duo passerer 200 kamper for FK Haugesund.

Det er de færreste forunt å spille 200 kamper for FK Haugesund, men to spillere som akkurat har eller er i ferd med å passere denne grensen er Joakim Våge Nilsen og Kristoffer Haraldseid.

Såfremt han får spilletid i oppgjøret mot Brann på lørdag vil nemlig Joakim Våge Nilsen bokføre sin 200. offisielle FKH-kamp. Kristoffer Haraldseid på sin side passerte 200 kamper i FKH-drakt allerede for tre uker siden - i forbindelse med 2-0 seieren mot Stabæk.

Unge, men erfarne

Joakim Våge Nilsen kom til FK Haugesund fra Bremnes på Bømlo i 2007 og fikk sin a-lagsdebut to år senere. Med unntak av to sesonger i Odds Ballklubb har 27-åringen tilbragt hele karrieren i Haugesund.   

Kristoffer Haraldseid (24) debuterte for FK Haugesund allerede i 2011 og vatsbuen er med det inne i sin åttende a-lagssesong på Haugesund Stadion.

Foruten Joakim Våge Nilsen og Kristoffer Haraldseid er det kun sju andre spillere som kan vise til 200 kamper eller mer for FK Haugesund gjennom historien.

Billetter

Det er fortsatt noen få billetter igjen i form av ståplasser på Maakebergets felt til lørdagens kamp mot Brann. Du får med deg kampen på et fullsatt stadion ved å bestille i modulen nedenunder.

Annonse fra Eliteserien: