Klare for ny uke i Marbella

På vei til årets andre treningsleir.

Klokken 05.00 mandag morgen møtte spillere og støtteapparat på Haugesund Stadion for avreise i samlet flokk til Helganes Lufthavn. Derifra bar det videre til Oslo før kursen ble satt for Malaga og den spanske solkysten.

Ventet ankomst i Spania er kl. 13.35 og etter at man har innkvartert seg på spillerhotellet venter først en sen lunsj før laget kjører en lett treningsøkt mandag ettermiddag.


Eirik Horneland om årets andre treningsleir m.m.

Trenings- og kamptidspunkt

Fra og med tirsdag morgen er man i gang med morgenøkter på treningsfeltet La Dama de Noche i Puerto Banus klokken 09.30, med mulighet for ny økt klokken 17.00 de dagene beina tillater det. Treningene kjøres til og med lørdag før man på søndagen fokuserer på treningskamp mot Eliteserie-kollega Kristiansund BK.

Bilder fra Spania? Følg FK Haugesund på Instagram.

Søndagens treningskamp var i utgangspunktet berammet til klokken 19.00 søndag kveld, men er i stedet flyttet til klokken 16.00. Kamparena: Marbella Football Center. Kampen avslutter treningsleiren og FK Haugesund reiser siden hjem mandag morgen. 

Med A-laget til Marbella er også FKH-rekruttene Kaj-Stian Apeland, Kristoffer Gunnarshaug og Dennis Horneland. 

Følg oss på sosiale medier

Gjennom uken kommer fkh.no til å komme med rapporter fra treningsleiren, samt at man kan få et innblikk i hvordan uken forløper via klubbens Instagram-konto

Annonse fra Eliteserien: