Klart for 1/8-delsfinale

Det blir garantert tett og jevnt når FK Haugesund og Molde barker sammen på Haugesund Stadion onsdag kveld.

Eirik Horneland har aldri lagt skjul på at han går 'all in' i cupen og kommer dermed til å stille med det absolutt hvasseste han har av mannskap når Molde står på motstatt banehalvdel i Norgesmesterskapets 1/8-delsfinale onsdag kveld.

FK Haugesund - Molde: Bestill billetter her.

Lagene har allerede møttes ved én anledning denne sesongen, i seriespillet på Haugesund Stadion tilbake i mai, i et oppgjør som dengang endte 0-0. Siden dess har begge lag blitt gjenstand for endringer i spillermaterialet, med flere nye fjes inn i begge lags rekker, noe som borger for nok et tett, jevnt og innholdsrikt oppgjør på Haugesund Stadion.

Intern statistikk

Kveldens to aktører har ikke møttes i cupsammenheng i nyere tid, men legger man Tippeliga og Eliteserie til grunn viser statistikken at Molde kommer best ut i rekken av interne oppgjør med ni seire mot FKHs seks. Det er dog verdt å merke seg at vi ikke har tapt mot romsdalingene siden 2012 og står med tre seire og seks uavgjorte på de ni siste kampene.

Cuptradisjoner

FKHs cupfinaleopptreden i 2007 er viden kjent og behørig omtalt på Haugalandet, mens Molde kan vise til ikke mindre enn fire cuptitler de siste 25 årene. I tillegg har klubben også gått slukøret av Ullevål-matta ved tre anledninger.

Kamptropp

Eirik Horneland har tatt ut følgende 18 spillere til onsdagens kamptropp:

Per Kristian Bråtveit

Helge Sandvik

Alexander Stølås

Fredrik Pallesen Knudsen

Kristoffer Haraldseid

Sverre Bjørkkjær

Vegard Skjerve

Marko Cosic

Tor Arne Andreassen

Sondre Tronstad

Jakub Serafin

Liban Abdi

Bruno Leite

Anthony Ikedi

Robert Kling

Frederik Gytkjær

Haris Hajradinović

og

Ibrahim Shuaibu

Billetter

Billetter til oppgjøret mellom FK Haugesund og Molde kjøper du på nett.

Du kan også kjøpe billetter hos Shell Aksdal, Shell Bygnes, Shell Karmsundsgaten, Shell Knapphus og Macron Store i Haugesund samt på stadion på kampdag.

Billettluka åpner tre timer før kamp.

Avspark 18.30.

Annonse fra Eliteserien: