Klart for Start

Tre måneder etter at Bruno Leite & Co. sendte IK Start ned i Obos-ligaen møtes lagene igjen.

24. november 2018. Siste serierunde. På Haugesund Stadion har dommer Kai Erik Steen akkurat blåst av oppgjøret og lystavla viser 3-1. Spillere i gult og svart ligger strødd utover banen. Sønderknuste.

To mål av Ibrahima Wadji og et av David Akintola hadde nemlig beseglet sørlendingenes skjebne. Den som innebærer at man måtte ta den tunge turen ned igjen til Obos-ligaen. 

Det er derfor et revansjesugent Start-lag som lørdag ankommer Karmøy og storhallen på Vea for treningskamp mot FK Haugesund. Kjetil Rekdal har neppe glemt novemberdagen i fjor og selv om det ikke skal kjempes om poeng blir det garantert trykk og intensitet i lørdagens oppgjør.

Sesongkort
Fortsatt ikke sikret deg sesongkort? Benytt muligheten til å kjøpe det på lørdag.

Martin Samuelsen debuterer

Dessuten byr det seg en anledning til å få se Martin Samuelsen debutere i FKH-drakten. Sju år etter at han sist spilte fotball i byen.

Grunnet skader står både Anthony Ikedi og nysignerte Niklas Sandberg som forrige sesong spilte for lørdagens motstander over oppgjøret i Storhall Karmøy.

Så langt denne sesongen har FK Haugesund spilt tre treningskamper. Presselaget ble slått 7-0 i slutten av januar, Nest-Sotra måtte reise hjem med 1-3 i sekken for fire uker siden og i Marbella så Jostein Grindhaug laget tape med samme sifre mot regjerende seriemester i Russland - Lokomotiv Moskva. 

Start har på sin side spilt 1-1 mot Brann under sin tre uker lange treningsleir i Spania og tapte etter returen til Norge nylig 1-0 mot divisjonskollega Jerv på Myra Kunstgress i Arendal.

Selger sesongkort i storhallen

I forbindelse med treningskampen kommer FK Haugesund til å selge sesongkort for 2019. Med fem uker igjen til seriestart er det bare tiden og veien mtp å sikre seg et fast sete til sesongen vi har i vente.

FK Haugesund - IK Start klokken 14.00 i Storhall Karmøy, lørdag 23. februar.

Annonse fra Eliteserien: