Kledd for suksess

FK Haugesund spiller Europa League i nye drakter.

Bak enhver FKH-spiller står et støtteapparat. Og bak ethvert støtteapparat står en lang rekke andre mennesker i organisasjonen som er helt avgjørende for at spillere og trenere skal få så gode forutsetninger for sportslig suksess som mulig.

- It's the little details that are vital. Little things make big things happen.

Sitatet stammer fra John Wooden - en av tidenes mest markante og mest suksessfulle basketballtrenere - og har stor overføringsverdi til livet i en fotballklubb. Blant detaljene som er med og avgjør om vi innfrir målsettingen om å nå gruppespillet i Europa League er kostholdet.

Hva er vel da mer naturlig enn at kjøkkensjef Ellinor Loge Hauge i FK Haugesund og assistentene Maria Kalleberg og Kinga Jadwizyc får æren av å presentere denne sesongens Europa League-drakter? 

 

Selger spillerdraktene

Denne sesongen stiller vi med et helt eget draktsett for europacup-spill, og selv om grunnfargene også på dette settet er helhvitt, helblått og helgult skiller de seg likevel fra draktene vi til daglig bruker i hjemlig serie og cup.

Europa League-draktene som benyttes av spillerne vil siden kunne kjøpes av klubben når vi er utslått eller eventuelt har vunnet Europa League-turneringen for 2019/2020.

1. kvalifiseringsrunde i Europa League spilles torsdag 11. og torsdag 18. juli og trekningen av motstander finner sted onsdag 19. juni.

Annonse fra Eliteserien: