Kvalitetsturnering på Haugalandet

Denne helgen gjestes Haugalandet av flere av landets beste lag på G14- og G16-nivå.

Kommende helg blir det mange kjente draktfarger å se i aksjon i Storhall Karmøy og i Haugesund Idrettspark når FK Haugesund ønsker en lang rekke av landets beste lag på G14- og G16-nivå velkommen til turneringsspill på Haugalandet.

I G14-turneringen som gjennomføres på Vea gjestes Haugesund av Viking, Sandnes Ulf, Brann og Start i det som blir to intensive dager i Storhall Karmøy.

På G16-nivå deltar tilsammen åtte lag og foruten arrangørlaget FK Haugesund byr det seg også mulighet til å se G16-årgangene til Vålerenga, Viking, Start, Brann, Sandnes Ulf, Tromsø og Lillestrøm i aksjon på kunstgresset i Haugesund Idrettspark.

Turneringsoppsett

Kampene i G14-turneringen vil bli spilt over to dager med start klokken 12 på lørdag og siden siste kamp klokken 16 på søndag. 

Turneringsoppsett: Se kampoppsettet her (pdf).         

 For G16 nivået vil lagene bli delt inn i to innledende grupper som siden møtes i plasseringsspill som avslutning på turneringen søndag. 

Turneringsregler

Kampene spilles etter NTF´s reglement med 2x25 min spilletid. Hvis to eller flere lag står likt etter gruppespillet avgjøres rekkefølgen slik:

a.       Målforskjell

b.      Flest scorede mål

c.       Innbyrdes oppgjør

d.      Loddtrekning

Resultatservice

Hvis du ønsker å følge med på resultatene fra turneringen kan du gjøre dette via turneringsspillets eget Facebook-side

Annonse fra Eliteserien: