Lærerik kamp mot Lillestrøm

Manna for alle med hjerte for spillerutvikling da G16 vant i LSK-hallen

Det manglet ikke på underholdning og mål da Lillestrøm tok i mot FK Haugesund i den nasjonale G16-serien i LSK-hallen søndag formiddag. Allerede etter 25 minutter var det scoret fem mål, hvor hjemmelaget stod for tre, mens Andre Hovland Lønning (Bømlo) og Thor Ødegård (Skjold) hadde scoret for FKH.

Når halvtimen var passert utliknet Andre Hovland Lønning siden til 3-3 og startet det som skulle vise seg å bli en fantastisk periode for FKHs håpefulle.

Gang etter gang vant man ballen høyt i banen og sjansene og målene kom i hopetall. Nylig G15-landslagsuttatte Jonas Skjerven Valland (Stord) sendte så laget i ledelsen etter en corner, mens Andre Hovland Lønning fullførte sitt hat-trick med å sette 5-3 like etter.

Eivind Helgeland (Vard) og Andreas Endresen (Skudenes) skrev seg også inn i målprotokollen før pausesignalet gikk, og resultatet etter 45 spilte minutter var smått utrolige 3-7.

Roligere etter pause

Andre omgang ble en roligere affære, men til tross får mange store sjanser til bortelaget var det kun Dawit Andom (Odda) og Sondre Klaussen Øvrebø (Djerv 1919) som fikk nettkjenning. Lillestrøm scoret også et trøstemål i 2.omgang etter en flott kontring.

På en dag hvor mange bidro godt i det offensive spillet var bømlingen Andre Hovland Lønning nok en gang involvert i mye fra sin kantposisjon mens tysværbuen Thor Ødegård (bildet) skapte mye på sin høyreside. På topp jobbet løpsmaskinen Sondre Klaussen Øvrebø fra Djerv 1919 som alltid knallhardt, mens Jonas Skjerven Valland og Jørgen Jakobsen hadde mange gode oppspill fra midtstopperposisjon.

FK Haugesunds G16-lag tok dermed sin tredje strake seier i den nasjonale G16-serien etter å ha slått både Brann og Molde i de to foregående kampene.