Macron Store tar over FKH butikken

FK Haugesund er enige med Macron Store Haugesund om at de skal håndtere effektsalg i fremtiden. Dette inkluderer FKH Butikken som de i god tradisjon skal drifte på kampdag.

Rasmus Cabaleiro er sikker på at Macron vil kunne ta effektsalget til nye høyder. 

- Vi ønsker at supporterbutikken skal tilby et bredt utvalg av varer og tjenester, noe som ikke var mulig med dagens løsning. Macron har siden oppstarten i 2009 opplevd en fantastisk vekst og er tross alt en suksesshistorie, noe som har vært bygget på et brennende engasjement både for produktet og gode relasjoner mot kunder. Vi ønsker å utnytte denne energien til å videreføre driften av supporterbutikken, noe som vil være kjempepositivt både for klubben, supporterne og Macron. 

FKH skal gjøre det de er gode på, vi skal fikse drakter

Daglig leder i Macron Store Haugesund, Oddbjørn Jensen er positivt innstilt til å stå for salg av FKH-effekter i fremtiden og mener overtakelsen vil lønne både FK Haugesund og Macron. 

- Vi skal drive butikk, mens FKH skal fokusere på å arrangere kamper og aktiviteter, sier Jensen og drar frem «Opp med skjerfet»-kampanjen som en suksess som de ønsker å bygge videre på. 

Jensen forsikrer også alle supportere om at effektsalget skal fortsatt være lett tilgjengelig. Macron skal selge FKH-effekter i butikken i Karmsundgata mandag til fredag fra kl. 10.00 til 18.00, lørdager fra kl. 10.00 til 15.00 og kampdager fra kl. 16.00 til 20.00. 

- Vi er til stede alle dager, sier han. 

Cabaleiro ønsker også å forsikre supportere om at effekter vil være lett tilgjengelig i fremtiden. 

- Vi kan love alle våre trofaste supportere at supporterutstyr skal være lettere tilgjengelig i fremtiden, men nå gjennom Macron, sier han. 

Pop-up butikk under prikkedagene

Overtakelsen trer i kraft umiddelbart og Macron skal selge FKH-effekter allerede under prikkedagene fredag 22. juni og lørdag 23. juni når FKH og Macron i tospann stiller opp med pop-up butikk i Haraldsgata. 

- Det handler om tilstedeværelse både for oss og FKH, sier Jensen. 

I tillegg til besøk av FKH spillere, blir det salg av billetter og supporterutstyr, ansiktsmaling og konsert med blant annet Espen Fernando og Jojo. 

Se programmet for pop-up butikken her

I pop-up butikken blir det også rabaterte billettpriser til helgens oppgjør mot Lillestrøm. Tar du turen innom vil du kun betale nettpris på billetten - 50 kroner billigere enn å kjøpe den i billettluken på kampdag. 

Annonse fra Eliteserien: