Med PK på panseret

Eirik Horneland kjører standsmessig.

Skulle du få øye på en hvit Mazda CX3 i bybildet er det overveiende sannsynlig at FKH-trener Eirik Horneland sitter bak rattet. Ihvertfall hvis den i tillegg kommer med Per Kristian Bråtveit dandert på panseret.

Før helgen plukket nemlig Horneland opp nøklene til sin nye privatbil hos Nils Sørhaug AS i Øvregata - og Mazda-forhandleren legger ikke legger skjul på at det er stas med en FKH-trener kjørende rundt i nettopp en av deres modeller.

- Det er både stas og hyggelig å være på lag med Eirik som har en god kvalitetsholdning både på og utenfor banen. Ikke minst er det kjekt at han velger en lokal leverandør som kun ligger «et utspark» fra stadion. Han er den absolutt beste ambassadøren å ha kjørende rundt i Haugesund og bilen blir denne sesongen å se utenfor stadion på FKH`s hjemmekamper, sier daglig leder Nils Sørhaug.

Populær modell

Mazda CX3 har i likhet med storebror CX5 er blitt en meget populær modell med Mazda`s skyactiv drivlinje og passer for alt fra sporty fotballtrenere til godt voksne som ikke nødvendigvis bryr seg om fotball, men til gjengjeld har god greie på bil. Bilen leveres både med manuelt- og automatgir og med enten 2- eller 4-hjulstrekk. Stadig flere velger å leie/lease disse bilene mens de gjerne venter på den optimale el bilen som ventelig dukker opp innen et par år.

Gamle kjente 

Nils Sørhaug AS er Gullmåkesponsor også i 2017 og leverer foruten Hornelands nye Mazda ytterligere en bil til FK Haugesund ettersom fysioterapeut Ørjan Sørhus også kjører rundt i en bil fra forhandleren med tilhold "kun et utspark fra stadion".

Med til historien hører også at Sørhaug og Horneland er gamle kjente.

- Jeg kjenner Eirik fra utallige netter sammen i gymsaler på luftmadrass og vet hvilke verdier han står for som person og trener. Nå som har han fått langt mer erfaring og utdannelse på trenersiden er jeg helt sikker på at han vil lykkes med å holde FKH godt oppe på tabellen samt gi vår region på Haugalandet en «god og kjent plass» på Norgeskartet. Jeg forventer også at han etter hvert vil satse mer og mer på lokale spillere som han kjenner godt til fra ungdomsfotballen i distriktet, sier Sørhaug.

Næringslivets Tippeliga 

Fotballinteressen hos Nils Sørhaug AS er forankret hos flere enn bare daglig leder. 

- Ja, interessen her på Sørhaug Arena er stigende og vi blir nok å se på hver eneste kamp på stadion fremover. Det er alltid snakkis og engasjement rundt vår deltakelse i næringslivets egen tippeliga på TVH, sier Nils Sørhaug som ikke legger skjul på at Erik Huseklepp er den av signeringene man har størst forventninger til denne sesongen.

Om det er fordi han er bilforandlerens personlige favorittspiller at Per Kristian Bråtveit danderer panseret på Eirik Hornelands nye bil vites ikke, men den unge keeperen har ihvertfall en høy stjerne hos Sørhaug selv. Og blir like synlig i Haugesundstrafikken som Horneland selv fremover.

Og tips for sesongen?

- Med Eiriks holdninger og entusiasme tror vi på en plassering blant topp 3.

Les mer om Gullmåkesponsor Nils Sørhaug AS.

Annonse fra Eliteserien: