Med Super Dekk på shortsen

Når FK Haugesund sparker i gang Eliteserien 2017 er det med ny sponsor på shortsen.

Søndag 2. april starter sesongen for alvor når vi gjester Marienlyst Stadion i Drammen. Med på laget som synlig støttespiller i serieåpningen kommer Filip Kiss & Co til å ha dekk-leverandøren Super Dekk Service som denne sesongen kommer til å pryde både shorts og treningsbukser.

Dekk-kjeden er en av Skandinavias ledende leverandører av bildekk og vil i 2018 markere 20-årsjubileum i Norge. På landsbasis finnes nærmere 200 engasjerte forhandlere, men med kjedekontoret lokalisert til Bøvågen på Karmøy er den lokale forankringen til Haugalandet ekstra sterk. En lang rekke utsalgssteder på Vestlandet innebærer dessuten at det aldri er lang vei til nærmeste Super Dekk-forhandler.

Super Dekk Service, som opprinnelig har sitt utspring i Danmark og også er godt etablert i Sverige, har allerede vært en av FK Haugesunds støttespillere gjennom flere år. Foruten å ha sikret seg den ettertraktede plassen på shorts og treningsbukse blir Super Dekk Service også en av klubbens ‘Partnere’ de neste to årene. Det gjør foretaket til en viktig bidragsyter i FKH-familien.

Sikrer god eksponering

Nordic Marketing Manager Rune Hjelvik trekker frem flere forhold for å forklare hvorfor Super Dekk Service finner FK Haugesund attraktivt som sponsorobjekt.

- Fotballen står sterkt i Norge, og er dermed et godt verktøy i forhold til å øke kjennskapen til Super Dekk Service kjeden. Vi driver en landsdekkende kjede med over 200 forhandlere spredt ut over hele Norge, og av den grunn er nasjonal synlighet viktig for oss, sier Hjelvik.

Superdekk 1000.jpg
Før virksomheten sikret seg profilering og eksponering på FK Haugesunds draktsett hadde man gjort et grundig forarbeid.

Vi gjorde markedsanalyser som viste at dette var en fornuftig investering.

— Rune Hjelvik

- De siste årene har vi hatt 3D skilt ved siden av det ene målet, dette gir god logoeksponering på TV, med logo på shorts og treningstøy kompletterer vi pakken og oppnår en god synlighet også på print og digitale medier. Vi gjorde markedsanalyser i forkant som viste at dette var en fornuftig investering som vi har igjen for. At det ble FKH og ikke en annen klubb har sammenheng med både prisnivået og ikke minst en lokal forankring. I tillegg er FKH en klubb som mange har sympati for, uansett klubbtilhørighet, sier Hjelvik når han motiverer den nye avtalen.

Optimistisk med tanke på sesongen

Super Dekk Service har som de fleste andre fått med seg at det blåser en positiv FKH-bris over Sørvestlandet for øyeblikket, og Hjelvik legger ikke skjul på at det er grunn til å ha forventninger til fotballåret vi har foran oss.

- Vi tror vi går mot en spennende sesong, spesielt med signeringen av Huseklepp som vi tror vil gi FKH ekstra medieomtale. Det meldes om god stemning på treningsfeltet, så vi er meget optimistiske for en god 2017 sesong, avslutter en entusiastisk Rune Hjelvik.

FK Haugesunds nye shortssponsor leverer dekk i alle prisklasser fra et stort antall produsenter - i tillegg til felger, startbatteri og smøremidler. Som privatbilist er dermed landets Super Dekk Service-forhandlere det perfekte stedet å besøke for å få hjelp med dekk som fungerer optimalt i forhold til bil og kjørestil.

Les mer om FK Haugesunds nye partner og shortssponsor på www.superdekk.no

Annonse fra Eliteserien: