Mohn er med!

Haugesunds ordfører sikret seg en stein i Maakeveggen.

Torsdag realiserte Haugesunds-ordfører Arne Christian Mohn noe han har hatt planer om lenge. Nemlig å sikre seg sin egen stein i Maakeveggen.

SMaakeveggen: gjør som ordføreren du også!

Som sesongkortholder gjennom mange år og ordfører var det dobbelt grunn til å støtte opp om FKH-monumentet som denne sommeren og høsten skal reises på Haugesund Stadion

- Jeg har gått med planene om å kjøpe en stein lenge, men fikk først somlet meg til å gjøre det nå. Jeg benyttet derfor anledningen når jeg først var oppe på stadion på torsdag kunne Haugesunds-ordføreren fortelle da han holdt det synlige beviset - den blå mursteinen - inne på ordførerkontoret fredag formiddag.

Mohn har vanligvis sitt faste sete på Krafttribunen, og vil ha steinen sin hengende lett synlig i inngang C de første årene, før samtlige bidrag siden samles til et felles monument på stadion for ettertiden.

Ble trukket ut

I serieåpningen mot Brann måtte den Bergens-fødte ordføreren med blått FKH-hjerte derimot følge oppgjøret fra Macron-tribunen. Mohn ble nemlig trukket ut som en av de 200 som fikk anledning til å følge oppgjøret ringside, og selv om kampen ble en skuffelse så ordføreren likevel tendenser til hva man kan forvente fremover. 

- Det var veldig kjekt å bli trukket ut, selv om det ble en veldig annerledes kampdagsopplevelse. Jeg synes vi leverte en skuffende forestilling, men jeg så likevel tendenser til at dette kan bli veldig bra straks samspillet og kombinasjonene spillerne forsøker å sette opp sitter. Det kan komme allerede i neste kamp, så jeg er optimistisk på vegne av sesongen, avslutter Mohn før han haster avgårde til neste møte på Rådhuset.

Slik er du med og bygger Maakeveggen

En plass på ‘Maakeveggen’ koster 1000 kroner for privatpersoner og 5000 kroner for bedrifter.

Du kan bestille på to måter:

1. Bruk Vipps-nummer 597411 hvis du ønsker å kjøpe en plass på ‘Maakeveggen’ og presisér i meldingsfeltet hvilket navn du vil ha på mursteinen og i hvilken inngang du ønsker at navnet ditt skal henge.

2. Du kan også bestille ved å betale til FK Haugesunds kontonummer 35206175743 og skrive navnet du vil ha på mursteinen og - ønsket plassering på stadion i meldingsfeltet.

Spørsmål og informasjon

Du kan også kontakte oss på mail dersom du ønsker mer informasjon eller har spørsmål til hvordan du kjøper deg plass på Maakeveggen.

Annonse fra Eliteserien: